Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un narcoassalt en una finca a Valls acaba a trets amb els Mossos d'Esquadra

Es podria tractar d’un terreny on hi havia plantada marihuana

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va ser rebuda amb trets aquest dimecres a la nit en una finca situada dins el terme municipal de Valls. Els fets van succeir pels volts de les deu la nit, quan el cos policial va ser alertat que s’estava produint un robatori violent al camí de la Granja. En arribar al lloc, els agents, en veure’s sorpresos pels trets, també van utlitzar la seva arma reglamentària, però en aquest cas per efectuar diversos trets dissuasius. 

 

Segons ha pogut confirmar VallsDiari, cap dels agents que es va personar al lloc dels fets va rebre l’impacte de bala ni tampoc hi va haver cap ferit en la intervenció. Després d’uns moments infructuosos de recerca dels delinqüents quan intentaven fugir de la finca, els Mossos van descobrir una altra sorpresa. Van localitzar marihuana, que era un dels objectius reals dels lladres. Per aquest fet, van detenir el vigilant de la finca per un delicte contra la salut pública. Tot i el treball dels Mossos d'Esquadra per localitzar els lladres, aquest van poder escapar camp a través.

 

Ara, els Mossos busquen els responsables dels fets i el cas està en mans de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) d'aquest cos policial.

 

Detingut a Tarragona per una ordre de crida i cerca 

 

En un altre ordre, aquest dimecres 3 d'octubre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home de 45 anys per una ordre de crida i cerca que hi havia vigent. El cos policial de la capital tarragonina va localitzar un cotxe on la persona que anava d’acompanyant no duia el cinturó de seguretat posat. En veure aquesta infracció de trànsit, van identificar l’home i van comprovar ‘in situ’ que era l’individu de 45 anys que tenia una ordre de recerca i detenció per part del Jutjat d’Instrucció número 5 de Tarragona. Va ser detingut per un delicte contra la salut pública. 

Comentaris