Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PORTADES

Les portades d'avui dijous, 25 d'abril

MÉTEO

Última tongada de xàfecs aquest dijous abans de l’arribada de l’anticicló

Arrenca el Nadal a Valls amb l'encesa dels llums ornamentals

En total s'han guarnit 55 carrers, places i rotondes amb 382 motius ornamentals
L'arbre de Nadal presideix, un any més, la il·luminació nadalenca a la plaça del Pati. | J.V.

 

Un acte a la plaça del Pati ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques a Valls amb l'encesa oficial dels llums de Nadal. L'alcalde, Albert Batet, i rmembres de Comerç de Valls i dels elements festius han premut el botó que posava en marxa tot el sistema lumínic de la ciutat. Els nans de la ciutat i el personatge del Fumera, emissari dels Reis d’Orient, han estat els amfitrions de l'acte. Cal destacar que en total 55 carrers, places i rotondes amb gairebé 400 motius nadalencs configuren l’enllumenat d’enguany.

 

Pessebre i Pastorets per Nadal a Valls

El Pessebre Vivent és una de les activitats que més durada tenen en el calendari nadalenc a la capital de l'Alt Camp. S’escenificarà, en ple Barri Antic, en dates avançades a les dels anys anteriors, entre el 21 i el 23 de desembre a les tardes. Enguany, com a novetat, renovarà algunes escenes i textos.

 

Els Pastorets Principals de Valls estrenaran aquest 2018 nous telons i jocs escènics. Els vallencs són la representació dels Pastorets amb més funcions de les programades al Camp de Tarragona, i també compten amb l'atractiu de les cançons i l’orquestrina en directe. S’estrenen la tarda de la Diada de Sant Esteve i es clouen la de Reis.

 

En total 55 carrers, places i rotondes amb gairebé 400 motius nadalencs configuren l’enllumenat d’enguany. | J.V.

 

Atractius al Barri Antic

Els pessebres monumentals instal·lats a l'edifici de l'Ajuntament és un dels altres actes destacats del Nadal a Valls, així com el de la Capella del Roser, al carrer de la Cort. Les dues ubicacions al Barri Antic atreuen molts visitants i espectadors cap a aquesta zona.

 

El Mercat de Nadal, que inclou la Fira d’aviram es desenvolupa dissabte 15 i diumenge 16 de desembre. És el moment en què es veuran les primeres cues per dipositar la carta als Mags de l'Orient que recollirà el carter reial al vestíbul de l'Ajuntament.

 

Parc de Nadal 

El Parc de Nadal, instal·lat a l'antic convent del Carme, atrau cada any centenars de vallencs i vallenques amb ganes de passar-s'ho bé. Enguany, compta amb dues veles, un recinte estable, sis zones de tallers circenses i 12 tallers d'habilitats de jocs, creatives i esportives. Obrirà del 28 de desembre al 4 de gener en horari de matí i tarda, i usant materials reutilitzables aportats per la mateixa ciutadania vallenca.

Comentaris