El mal estat d’un dels camins de Valls, un perill per als vehicles

La deixadesa i la mala senyalització fan que els conductors trobin clots, evorancs i trams impossibles de passar
Si es vol seguir el camí amb el cotxe, s'ha de passar per aquesta perillosa pujada. El senyal policial està retirat. | J.G.

 

Per arribar en vehicle d’un lloc a l’altre al terme municipal de Valls, es pot anar per carretera. També hi ha diversos punts que estan connectats a través de camins. Molts d’ells, perfectament asfaltats i transitables. N’hi ha d’altres, però, que pateixen algunes deficiències que suposen un autèntic perill per als vehicles.

 

Un exemple és el camí que hi ha darrere del poliesportiu d’El Vilar i que connecta amb el carrer Francesc Gumà Ferran, al Fornàs. Aquest camí és conegut com el carrer del Molls de l’Estació. Habitualment hi circulen vehicles. No és un camí on hi hagi cues de trànsit, però hi passen cotxes diàriament.

 

Sortint de darrer d’El Vilar, camí endins, es passa per sota d’un pont. Just creuar-lo hi ha una pujada impossible plena de clots. Bé, impossible no és, ja que els cotxes hi circulen. Prova d’això són les marques de les rodes que es veuen en els forats de terra. Abans d’aquesta pujada també hi ha un esvoranc a terra ple de fustes i pedres. Més que un camí, sembla una carrera d’obstacles.

 

La policia local tenia la zona senyalitzada per evitar el pas dels vehicles, a causa de la perillositat de passar per sobre dels clots. Fa uns dies hi havia un senyal provisional i un cordó policial que prohibia el pas, però ja no hi és. Per tant, els cotxes que desconeixen l’existència d’aquests forats, passen i s’ho troben de cara.

 

Passar amb el vehicle per aquest tram comporta creuar aquest clot que es veu a la imatge. | J.G.

 

Si s’atreveixen, fan la pujada impossible, si no, giren cua, tot fent una maniobra perillosa, a causa del mal estat del terra. En l’esmentada pujada, també hi havia un senyal de prohibició però està enretirat i els cotxes hi passen igual, amb el perill que comporta.

 

Els usuaris denuncien que el camí es troba en mal estat des de fa temps

Preguntant a diversos usuaris que coneixen la zona, molts asseguren que el mal estat d’aquesta part del camí no és a causa de les pluges recents com pot semblar, sinó que fa temps ques està malmès. «Creiem que no costa res arreglar-ho, és un tema de seguretat», afirmen. «No n’hi ha prou amb posar un senyal de prohibició, perquè en poc temps ja no hi és i el problema segueix sent el mateix», explicava un altre usuari. Molts apunten que «amb una mica de formigó» estaria solucionat.

 

Imatge d'un tram dels camins de Valls. | J.G.

 

Segons ha pogut saber aquest diari, la grua ha hagut de treure més d’un cotxe atrapat en aquest camí, que ha quedat amb les rodes clavades als forats, per tant, és un incident que es repeteix sovint.  

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris