Els Manantials inaugura la remodelació de la zona poliesportiva municipal

Per celebrar la inauguració, els assistents van gaudir d'un vermut, jocs d'aigua i entrada gratuïta a la nova piscina
La piscina ja no resulta un espai perillós i antiquat, sinó tot el contrari | cedida

 

El passat dissabte 14 de juliol es va dur a terme la inauguració oficial de la remodelació de la zona poliesportiva municipal de la Urbanització Els Manantials, situada al municipi d'Aiguamúrcia. A manera de celebració, els veïns i veïnes assistents van gaudir de l'entrada gratuïta a la nova piscina així com de jocs d'aigua i un vermut.

 

La nova zona poliesportiva

La remodelació de la zona poliesportiva municipal de Els Manantials ja és una realitat. Amb l'arribada del nou govern al municipi d'Aiguamúrcia es va fixar la remodelació de la zona poliesportiva com un dels projectes per dur a terme. Les instal·lacions es trobaven en un estat inadequat, desfasades i amb amenaça d'haver-les de clausurar pròximament a causa de les circumstàncies. D'aquesta manera, amb múltiples ajudes conferides per la Diputació de Tarragona, s'han anat realitzant diverses intervencions durant els últims anys de manera que les instal·lacions actualment diposen d'una nova piscina i una pista poliesportiva que es podran gaudir durant molts anys en el futur.

 

El procés de remodelació

La remodelació va començar amb l'actuació sobre el ferm de la platja de la piscina, l'estat del qual suposava una situació de perill en l'ús de la piscina. També es va substituir la barana, que consistia en una malla de plàstic. Així mateix, es va decidir renovar les zones dels lavabos, els quals no disposaven de llum ni estaven connectats a cap desaigua, i el vestidor. En una altra fase de la remodelació es va actuar sobre la depuradora, una peça antiga que va caler reemplaçar i reforçar-ne el quartet que feia anys que estava amb el sostre apuntalat.

  

  

La piscina ja no resulta un espai perillós i antiquat, sinó tot el contrari.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris