Medusa arriba al Convent de les Arts d'Alcover amb una proposta personal de jazz, pop i rock

En acabar l'espectacle, es durà a terme un lleuger refrigeri amb els músics de Medusa, tot compartint amb els components de la banda les sensacions viscudes en el concert
Medusa proposa un concert on es desgranen temes de Piskerra, el Gos Verd, Kandi i els que són, Txaro i Kandi, i UCCAT | Cedida

 

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà, diumenge 19 de maig a les 19.00 h, la proposta musical de jazz, pop i rock flueix, s'adapta, irrita de la formació Medusa. Aquesta és una proposta de llarga maduració que servirà per cloure la programació estable d'hivern-primavera 2019 del Convent.

 

Flueix, s'adapta, irrita recull l'evolució musical dels seus components i la posa al servei d'un projecte col·lectiu que transita per les fronteres ecològiques de diferents estils musicals, és en aquests intersticis on es troben les propostes de Medusa. L'inquietant i ric espai compartit entre el jazz, el rock, el pop, la cançó d'autor... formen aquest conjunt de cançons amb una veu col·lectiva, construïda a partir de cinc visions personals amb marcat accent del Camp de Tarragona.

 

Medusa ens proposa un concert on es desgranen temes de Piskerra, el Gos Verd, Kandi i els que són, Txaro i Kandi, i UCCAT. Una hora i mitja de temes portats al seu extrem poètic amb David Rincón a la percussió, Javier Bofarull al clarinet i saxo, Joan Ramos a la guitarra, Kandi Álvarez a la guitarra i veu i José Ramón Pacheco al contrabaix.

 

Les entrades per l'espectacle es poden adquirir a 12 euros (9 euros amb el carnet del Convent de les Arts) al web del Convent de les Arts, a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover o el mateix dia a taquilla des d'una hora abans de l'inici de l'espectacle. La proposta es troba inclosa en els abonaments Música i General.

 

Escola de l'Espectador 

Diumenge 19 de maig, en acabar l'espectacle, es durà a terme un lleuger refrigeri amb els músics de Medusa, tot compartint amb els components de la banda les sensacions viscudes en el concert i durant tota la temporada.

 

  

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris