Es millora el transport entre els pobles del terme municipal d’Aiguamúrcia

S’han adquirit dos nous vehicles. Un d’ells permetrà acostar els pobles que no tenen transport públic a la zona
 
Aquests són els dos nous vehicles adquirits per l'Ajuntament. | Cedida

 

Els pobles d'Aiguamúrcia que no disposen de transport públic podran estar millor comunicats a partir d'ara. En les darreres setmanes l'Ajuntament ha adquirit dos nous vehicles: un tot terreny comprat en una subhasta de cotxes de segona mà i una furgoneta de 9 places. L’objectiu d’aquesta doble compra és, per una banda, poder accedir als més de 200 quilòmetres de camins públics que té el municipi i millorar la problemàtica de transport entre els diferents pobles de la zona.

 

D’aquesta manera es resol una problemàtica que hi havia fins ara, ja que no hi havia cap vehicle adequat per accedir a zones concretes, sobretot pel que fa a l’ús del tot terreny i també es millora el transport de viatgers i la mobilitat entre pobles. Precisament, la furgoneta adquirida es farà servir com a transport de viatgers com a alternativa als nuclis de població que no disposen de transport públic com són Les Pobles o Mas d’en Parés.

 

«L’acostament de les persones de pobles sense transport públic a la parada de Santes Creus és una de les coses de les quals estic més orgullosa com a alcaldessa i ara el servei es millorarà moltíssim amb la nova furgoneta», ha afirmat l’alcaldessa, Fina Bartolí.

 

L’alcaldessa ha afegit que aquest «és un servei que oferim a un preu assequible a qualsevol persona i que no s’ha augmentat amb la millora que suposa la nova furgoneta. Es tracta d’una iniciativa pionera que no s’ofereix a cap altre indret de l’Alt Camp i que contribueix a la millora del medi ambient i a l’activació de l’economia comarcal», ha remarcat.

 

Santes Creus millora el seu entorn urbà amb la poda d’arbres

D'altra banda, fa uns dies, els carrers Pau Casals i Pere el Gran de Santes Creus (Aiguamúrcia) llueixen molt més gràcies a la poda de plataners que va tenir lloc la setmana passada en aquestes dues vies.

 

Segons han informat des de l’Ajuntament, aquest és el segon any consecutiu que es porta a terme aquesta tasca, després que l’operació no es realitzés durant quatre anys seguits. Es calcula que aquests arbres tenen una antiguitat d’entre 80 i 90 anys.

 

Poda de plataners a Santes Creus. | Cedida

 

 

Una empresa es va fer càrrec de la poda de plataners, mentre que una altra s’encarrega de triturar les restes dels treballs realitzats.