La nova ministra d'Indústria fa una visita institucional a Vallmoll

Ha firmat al llibre d'honor del consistori vallmollenc i ha fet una visita privada a l'empresa Europastry
La nova ministra ha signat al llibre d'honor de l'Ajuntament de Vallmoll. | J.V.

 

La Ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha fet aquest dimecres una visita institucional a l’Ajuntament de Vallmoll poques setmanes després de la constitució del nou govern a l’estat espanyol. Maroto ha estat rebuda, a les portes de la Casa de la Vila, per l’alcalde Josep Lluís Cusidó, per Joan Sabaté, subdelegat del govern espanyol a Tarragona, i per diversos regidors del consistori vallmollenc. Després de la foto protocol·lària, la visita s’ha desplaçat a l'interior de l'Ajuntament, on la titular d’Indústria ha firmat i ha fet una dedicatòria al llibre d’honor del municipi. Cusidó ha aprofitat l’acte per explicar els plans de creixement previstos al polígon industrial Mas Vell, que passen, principalment, per una futura ampliació d’unes 35 hectàrees. En finalitzar la visita a la Casa de la Vila, la comitiva s’ha dirigit a l'empresa Europastry, on ha tingut lloc una visita privada a les instal·lacions de la factoria.  

 

L'alcalde de Vallmoll ha regalat una reproducció del Castell a la ministra d'Indústria. | J.V.

 

Visita a l'empresa Europastry de Vallmoll

L'empresa Europastry és una de les principals del sector alimentari ubicades al Polígon Industrial del Mas Vell de Vallmoll. Aquest polígon, a la carretera de la Secuita i conegut com el polígon de «El Mas Vell», acull també empreses punteres de la demarcació  com ara Rosa Gres. Europastry es publicita, a la seva pàgina web, com a líder en el sector de les masses congelades.

Foto de grup a les portes de la Casa de la Vila de Vallmoll. | J.V.

 

Per la seva banda, Vallmoll, i sempre o bé amb el polígon o amb el Castell com a referent, s'ha transformat, tot i les seves dimensions, en un centre polític i ha rebut en els darrers anys diferents visites de ministres de tot tipus de color polític, així com de consellers del Govern de la Generalitat. La darrera visita ministerial va ser, fa una mica més d'un any, de l'aleshores Ministre de Foment, Íñigo de la Serna qui va conèixer, de mans de l'alcalde Josep Lluís Cusidó, la finalització de les obres de l'1,5% cultural dutes a terme al Castell de Vallmoll. I pel que  fa a la Generalitat, fa poc més de quinze dies el conseller d'Ensenyament Josep Bargalló va visitar el municipi i va desbloquejar una de les reinvidicacions més importants que el poble arrossega des de fa una dècada: la nova escola

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!