GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mor un gos per inhalació de fum en l'incendi d'una casa a Valls

Els fets es van produir aquest dissabte a la nit
Imatge d'arxiu dels serveis d'emergència en una altra actuació. | Joan Alfons López

 

Aquest dissabte, dia 17 d'agost, un habitatge situat a la ciutat de Valls va patir un incendi que es va ocasionar a la cuina. Els fets es van produir a la casa que es troba situada al número 16 del carrer de Guasch i Homs de la capital de l'Alt Camp, i van comportar la malaurada mort d'un gos, l'animal de companyia dels inquilins de l'habitatge, un matrimoni d'edat avançada.

 

El gos va ser trobat mort a sota del llit, on s'havia amagat

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre l'avís d'aquest incendi pocs minuts més tard de dos quarts d'onze de la nit. El cos s'hi va traslladar amb diverses dotacions per sufocar les flames i fer tasques de ventilació a la casa. L'elevada presència de fum va causar la mort de l'animal, el cadàver del qual es va trobar sota el llit, on el gos s'havia amagat.

 

El matrimoni que conviu en aquest habitatge va haver de ser traslladat al Pius Hospital de Valls per la inhalació de fum.