La mostra es podrà visitar durant totes les festes nadalenques

La 34a Mostra d'Aparadors de Nadal de Valls vol promoure el comerç al detall

Els aparadors participants hauran d'estar enllestits la primera setmana de desembre de 2019 i fins al dia 6 de gener de 2020

Amb la finalitat d'impulsar l'ornamentació nadalenca dels establiments comercials de Valls, la Cambra de Comerç, conjuntament amb Comerç de Valls, ha convocat la 34a Mostra d'Aparadors. La iniciativa té el desig de fomentar i promoure a un nivell màxim el comerç al detall de la demarcació, durant les Festes de Nadal, Any Nou i Reis, creant un atractiu pel comprador.

En aquest sentit, poden participar en la mostra tots els establiments comercials, legalment establerts a la demarcació de la Cambra de Valls. Segons les bases, s'hauran d'arranjar i decorar els aparadors dels establiments de forma que obtinguin el millor efecte, disposició i bon gust publicitari vistos des de l'exterior, dins l'ambient característic de les festes nadalenques i la pròpia activitat mercantil o de serveis.

En les decoracions es poden tenir en compte aspectes com l'impacte comercial, la qualitat artística, l'originalitat, la qualitat artesanal, el missatge o l'adequació a l'entorn. Els aparadors participants en la mostra hauran d'estar enllestits la primera setmana de desembre de 2019 i fins al dia 6 de gener de 2020.

Alhora, aquests aparadors hauran de ser visibles i il·luminats, cada dia, fins a les 22.00 h de la nit. Les inscripcions s’hauran de formalitzar a les oficines de la Cambra de Comerç de Valls, fins al dijous dia 28 de novembre. Per últim, els establiments comercials participants rebran un distintiu d'«Establiment Participant» per exhibir als aparadors durant els dies de la mostra.


Comentaris