Música folk aquest divendres a la Vall del Glorieta

Carles Belda i Jaume Arnella oferiran un concert a Mas de Forès amb un variat repertori
Carles Belda i Jaume Arnella, actuaran divendres a les 22.30 hores. | Cedida

 

La música folk de Carles Belda i Jaume Arnella arriba, aquest divendres 10 d'agost a les 22.30 hores, fins a Mas de Forès en el marc del Festival Terra de Bandolers d’Alcover. Aquesta és una oportunitat de gaudir de l'espai natural amb el ritme d’aquests dos músics de dues generacions diferents, però que s’han trobat per oferir un llistat de cançons de tota mena. Acompanyats amb un acordió i una guitarra animaran al públic assistent en un espectacle titulat ‘Cançons de taverna’.

 

Excursió a peu fins al concert

Com ja s’ha fet en altres ocasions, els assistents que vulguin gaudir de la vetllada des d’una estona abans, hi podran anar caminant des de l’església Vella a les 20.30 hores i així endinsar-se en el patrimoni natural d’Alcover, fer un sopar de motxilla, assistir al concert i tornar ja entrada la nit.

  

Música antiga i barroc al Convent de les Arts

Per altra banda, el Convent de les Arts d'Alcover acollirà diumenge 12 d'agost a les 19.00 hores, també en el marc del Festival Terra de Bandolers, la proposta de música antiga i barroc ‘De vos som amorós’ de la formació Lucentum XVI. L’espectacle recull un conjunt de peces del Cançoner del duc de Calàbria, Ferran d’Aragó. La temàtica gira al voltant de l’erotisme, l'amor no correspost, la gelosia, la nostàlgia i la Mare de Déu. També oferiran una petita mostra d’un cançoner contemporani, el Cançoner de Gandia, on és més significativa la presència de música religiosa.

 

Lucentum XVI és un grup de ministrers creat el 2013 per Pere Saragossa i Juan López per a interpretar i difondre el repertori del renaixement i primer barroc. Presenta instruments propis de l’època com el cornetto, la xeremia, el sacabutx i el llaüt. Les entrades es poden adquirir per 9 euros (6 euros amb el carnet del convent) al Punt d'Informació Juvenil, a la web www.conventarts.cat o a la taquilla del Convent des d'una hora abans que comenci l'espectacle.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris