El Museu de Valls es convertirà en l'escenari d'un robatori durant la propera Nit dels Museus

La visita interactiva, una actuació musical i un tast de vins de la DO Tarragona seran les activitats de la Nit dels Museus, que començarà a les 22h i s’allargarà fins a la matinada
El Museu de Valls es troba ubicat al passeig dels Caputxins. | Redacció

 

El Museu de Valls ja ho té tot a punt per celebrar, un any més, el Dia Internacional i la Nit dels Museus, que coincidiran aquest any en el calendari el dissabte 18 de maig. Serà la tercera edició d'aquesta commemoració a la ciutat, i per això, el Museu de Valls obrirà les seves portes de manera intensiva i comptarà amb diverses activitats totes elles gratuïtes.

 

Els actes començaran la tarda de dissabte amb una visita infantil, a mode de taller didàctic, pensada per a nens d'entre 7 i 12 anys. La visita, que dialogarà amb la mostra exposada al centre, jugarà amb els joves visitants tot fomentant l'associació d'idees a les imatges, la imaginació en el procés creatiu i la presa de decisions en grup. L'activitat tindrà lloc a les 18.00 h de la tarda i les inscripcions es poden realitzar al correu electrònic museu@valls.cat. En aquesta visita el museu comptarà amb la col·laboració de l'Associació de Voluntaris de La Caixa de l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

 

La Nit dels Museus: un robatori al Museu de Valls

De cara a la nit, el Museu de Valls es transformarà en un escenari policíac i de crim, amb una visita teatralitzada i interactiva, en la que els visitants seran part activa de la investigació del robatori d'una de les peces de la col·lecció del museu, que haurà tingut lloc uns dies abans. Així, els participants s'endinsaran al museu d'una manera ben diferent a l'habitual, tot seguint el fil conductor d'una història que comptarà amb actors i actrius i diversos escenaris teatrals. Per aquesta visita, que començarà a les 22.00 h i comptarà amb diverses sessions cada 15 minuts fins a les 23.30 h, també serà necessària inscripció prèvia, que es realitzarà a través del correu electrònic museu@valls.cat.

 

En paral·lel a l'activitat al museu, el Passeig del Caputxins serà l'escenari, a partir de les 22.30 h, de la vetllada més popular, que comptarà, tal com ja va succeir l'any passat, amb una actuació musical en directe maridada amb vins de la DO Tarragona. Per acabar la jornada, el Museu de Valls obrirà portes a la seva exposició un cop acabada l'activitat teatral. Serà cap a les 23.30 h i fins la a 1.00 h de la matinada.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris