ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Marcel·lí Morera deixa la presidència de la Cambra de Comerç de Valls després de 17 anys

Josep Maria Rovira serà escollit, el 24 de maig al matí, dotzè president de l'ens de dret públic
L'actual president s'ha acomiadat, aquest matí, en una roda de premsa a la sala d'actes de la Cambra de Comerç vallenca | Albert Oliva

 

Aquest matí, la sala d'actes de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls ha acollit la roda de premsa de comiat de l'actual president de l'entitat, Marcel·lí Morera. L'onzè president de la corporació ha estat acompanyat de l’empresari Josep Maria Rovira, que el substituirà en el càrrec.

 

Morera ha fet una breu valoració del pas per la Cambra de Comerç en els seus anys de presidència. Ha destacat que, per a ell, li va ser «molt fàcil entrar a la Cambra, però marxar li costa més». També ha afegit que durant tots aquests anys que ha estat en el càrrec «ha estat una gran satisfacció gestionar l'ens». Ara, però, a la Cambra «calia fer un relleu de lideratge i una renovació amb persones més joves».

 

Josep Maria Rovira, l'aspirant a president que serà proclamat el divendres 24 de maig durant la reunió dels 19 membres del Ple, ha volgut agrair els anys de dedicació de Morera al capdavant de la Cambra. Rovira ha volgut avançar algunes de les prioritats que vol dur a terme al capdavant de l'ens, com la millora de les infraestructures que arriben a la ciutat, l'acabament de les obres de l’A-27 fins a Montblanc, aconseguir una seu universitària per a Valls, millores en les dotacions ferroviàries i potenciar les promocions per donar vida al territori.

 

Potenciar festes, celebracions i esdeveniments de promoció de la ciutat

En l'actualitat, la Cambra de Comerç de Valls organitza uns 4 o 5 esdeveniments durant l'any amb la finalitat de promocionar el turisme, la cultura i l'impuls econòmic de la ciutat. També s'és present en diverses celebracions dels pobles veïns, com algunes fires i mercats. En aquest sentit, Rovira ha exposat que segurament, a dia d'avui, en l'organització d'aquestes festes «hi ha coses que es poden millorar i si cal, s'han de canviar i cal aconseguir una Cambra de Comerç actualitzada i posada al dia».

 

Potser també t'interessa: