Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Ajuntament de Valls disposa d'un nou sistema de vídeo acta

El nou sistema permetrà la retransmissió en directe i 'streaming' del plenari
A partir d'ara, els plenaris de l'Ajuntament de Valls es retransmetran en directe i en streaming gràcies al nou sistema de vídeo acta, una metodologia nova per a l'elaboració de les actes dels òrgans col·legials municipals | delCamp.cat

 

A partir d'ara, els plenaris de l'Ajuntament de Valls es retransmetran en directe i en streaming gràcies al nou sistema de vídeo acta, una metodologia nova per a l'elaboració de les actes dels òrgans col·legials municipals. El nou sistema ofereix diversos avantatges i continua amb el projecte d'implantació i desplegament de l'administració electrònica i es millora en termes de qualitat d'imatge i de gravació del Ple.

 

Les retransmissions en directe i en 'streaming' es podran veure a través del portal web del municipi de valls: www.valls.cat. Aquesta és una novetat que ja es va estrenar en la sessió ordinària del Ple que es va realitzar el passat dilluns 29 d'octubre. Més enllà de la millora pel que fa a la qualitat de la retransmissió, el sistema de vídeo acta dels plens permetrà trobar de forma ràpida els punts tractats o visualitzar les diferents intervencions de cada regidor, agilitzant de gran manera el visionament dels plens i adaptant-lo a les necessitats de cadascú.

 

Així mateix, la implantació del nou sistema també representa un estalvi de caràcter econòmic. El sistema funciona de manera automatitzada i evita haver de transcriure les sessions dels plens o altres òrgans col·legiats de l'Ajuntament. A més, aquesta aplicació suposa una gran eina de transparència que, s'espera, facilitarà l'accés per part de la ciutadania a les activitats del govern. Les noves tecnologies juguen un paper fonamental en connectar aquests dos sectors de la societat que, sovint, es troben molt més allunyats del que seria ideal.

 

El sistema funciona de manera automatitzada i evita haver de transcriure les sessions dels plens o altres òrgans col·legiats de l'Ajuntament | El Vallenc

 

Comentaris