Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Obres al polígon industrial de Valls

La Junta de Govern també ha acordat l'adjudicació de les obres al Barri Nou Miramar, dos dies festius comercials i l'adjudicació de diversos contractes
Aquestes obres es sumen al global de mesures preses per l'Ajuntament de Valls per millorar els carrers i els serveis oferts a la zona industrial | VallsDiari

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat l'adjudicació de les obres d'asfaltatge del carrer dels Licoristes, situat al polígon industrial de Valls. L'empresa que s'encarregarà de les obres serà Tecnologia de Firmes i ho farà per un import total de 87.458 euros (IVA inclòs). Aquestes obres es sumen al global de mesures preses per l'Ajuntament de Valls per millorar els carrers i els serveis oferts a la zona industrial de la ciutat. Aquest mateix any, com a exemple d'altres actuacions similars, l'Ajuntament de Valls va invertir 172.000 euros per realitzar l'asfaltatge del carrer Artesans, una de les vies principals del polígon industrial juntament amb el carrer Licoristes.

 

Obres al Barri Nou Miramar

Un altre dels acords de la Junta inclou l'adjudicació de les obres del Barri Nou Miramar. D'aquesta manera, s'ha aprovat que la reparació de la xarxa de pluvials i la millora del paviment del carrer Segrià del Barri Nou Miramar siguin dutes a terme per l'empresa Canalitzacions la Torre. L'import total de les dues actuacions suma 48.521 euros.

 

Festius Comercials

Així mateix, des de la Junta de Govern també s'ha acordat establir com a dies comercials festius de l'any 2019 els dies 27 de novembre, el qual coincideix amb la Gran Festa de la Calçotada, i el dia 29 de desembre, que coincideix amb les festes de Nadal. Durant aquests dos dies festius, els comerços de Valls podran romandre oberts i realitzar activitats comercials de manera totalment normal.

 

Altres contractes adjudicats

A banda de les obres al polígon industrial i al Barri Nou Miramar, la Junta també ha aprovat l'adjudicació a Teknoservice del contracte de subministrament d'equipaments informàtics per a l'Ajuntament (22.332 euros), a AXA Seguros Generales del contracte d'assegurança de la flota de vehicles de l'Ajuntament (9.883 euros), a Construccions Marimon Barrabeig del contracte dels treballs de construcció de nous embornals (3.115 euros) i a Soler Aquagest del contracte de les actuacions de millora de les instal·lacions elèctriques dels edificis de l'Ajuntament, Serveis de Manteniment i el Centre Cultural Municipal (10.452 euros). Per últim, també s'ha aprovat l'adjudicació a l'empresa Aquambiente Servicios del contracte de control d'abocaments a la xarxa de clavegueram del polígon industrial per 17.891 euros IVA inclòs.

Comentaris