PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

La piscina coberta del Fornàs de Valls, tancada per obres

Tornarà a obrir al mes de setembre. Durant aquest mes els abonats tindran un descompte del 20% en el servei per les molèsties
La piscina coberta romandrà tancada fins a, aproximadament, el 10 de setembre. | VallsDiari

 

La piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs de Valls romandrà tancada des d’aquest dilluns 6 d’agost fins al 10 de setembre, aproximadament. El motiu són les obres de renovació integral del paviment de les instal·lacions que tot just comencen avui. S’ha decidit fer les obres en aquestes setmanes per afectar el mínim als usuaris, ja que habitualment la piscina tanca dues setmanes a l’agost i la resta de dies, el nombre de gent que en fa ús, baixa considerablement. Les obres tenen una inversió de 72.858 euros.

 

Els treballs que es duran a terme es traduiran en la substitució de tot el paviment antilliscant que ocuparà una superfície d’uns 800 metres quadrats. Es col·locarà al voltant de les dues piscines, lloc on es concentra gran part de l’obra, també en els accessos, en el túnel de dutxes i en altres dependències. En les àrees més humides es posarà un paviment més rugós per tal d’evitar relliscades.

 

Obres per modernitzar la instal·lació

El projecte d’obres contempla també altres actuacions de millora que serviran per fer aquesta instal·lació més moderna. Per això s’ha previst la renovació de la senyalització orientativa de l’equipament i la substitució de tancaments, finestres i portes.

 

S’aplicarà un descompte als usuaris durant el mes d’agost

Aquest mes d’agost, els abonats a les instal·lacions (més de 900) tindran un descompte del 20% en la quota, en contraprestació pel tancament de la piscina coberta. Per tal que els usuaris de la piscina coberta es vegin afectats de la manera més mínima possible, les obres s’han fet coincidir amb el mes d’agost, ja que habitualment aquesta instal·lació tanca dues setmanes al públic en aquest període i també és l’època de l’any amb menys afluència de gent.

 

La piscina exterior es podrà fer servir com a alternativa

Com a alternativa, s’amplia l’horari de la piscina exterior d’estiu que hi ha al centre esportiu i entre el 20 d’agost i el 9 de setembre obrirà de manera ininterrompuda des de les 6.30 fins a les 22.00 hores. D’aquesta manera els usuaris habituals de la piscina coberta que vulguin nedar a primera hora i a última del dia, podran fer-ho a la piscina de fora. La resta d’hores hi haurà dos carrils reservats per practicar natació.

 

La piscina coberta del Fornàs de Valls va començar a funcionar l’any 1991 com el primer dels equipaments esportius del Centre Esportiu Municipal. Actualment, hi passen cada setmana més de 1.000 infants i joves, més de 200 adults i més de 150 persones amb necessitats especials.

 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris