Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA

Un ferit en un incendi en un habitatge a Montblanc

L’alta participació marca les festes de Nadal de Valls

Els Pastorets tanquen amb rècord de públic i el Parc de Nadal registra un 20% d’assistents més que l’edició anterior
Un dels moments de la cavalcada dels Reis d'Orient a Valls. | Pere Toda/Aj. Valls

 

L’alta participació ciutadana ha estat una de les característiques més destacades d’aquestes festes de Nadal a Valls. Els més de 130 actes que s’havien programat per als darrers dies acaben amb un balanç molt positiu.

 

Així doncs, el Parc de Nadal ha rebut la visita de 1.517 participants, una xifra que suposa quasi un 20% més que en l’edició anterior. Enguany, aquest espai oferia el taller de circ més gran de Catalunya i els contes com a eix temàtic. La Cia. Passabarret i 14 entitats més feien possible les activitats adreçades a infants ubicades en l’antic Convent del Carme.

 

El dia 3 de gener, va ser la jornada més multitudinària, seguida del 4 de gener. La segona setmana del Parc, quan es concentra la major part de l'oferta i funciona a ple rendiment amb la suma dels tallers de circ i els de les entitats, es va registrar el 65% de les assistències, un 2% més que l'any passat.

 

Detall del Pessebre Monumental de Valls que encara es pot visitar a la Capella del Roser del carrer de la Cort. | J.G.

 

Pel que fa a les altres activitats, el concert revetlla de Cap d’Any, al Pavelló Xavi Tondo del Fornàs gairebé va omplir l’aforament amb 941 assistents.

 

Els Pastorets Principals registren rècord d’assistència

Gran acollida del públic han tingut Els Pastorets Principals que, amb 7 funcions han omplert el Teatre Principal amb 1.939 espectadors. Aquesta dada és la millor xifra de públic en la història recent i confirma la tendència a l'alça d'espectadors dels últims anys. Així, en només quatre anys, els espectadors dels Pastorets han crescut en més d'un 25%. 

 

L’obra, presentava enguany moltes novetats, com el canvi en la direcció o el relleu generacional en la majoria dels personatges principals.

 

També en l'àmbit dels Teatres de Valls, la iniciativa per vendre abonaments de la temporada següent dels Teatres de Valls com a regal de Nadal i Reis ha crescut enguany un 10.9%. Tot i això, els abonaments es poden seguir comprant fins al 16 de febrer.

 

El Pessebre Vivent rep prop de 4.000 espectadors

Pel que fa al Pessebre Vivent, ha superat amb bona nota el trasllat de les representacions al cap de setmana previ al Nadal. Prop de 4.000 espectadors han gaudit d’aquesta fita que s'aixeca en l'entorn més històric del Barri Antic i l'església de Sant Joan.

 

Les activitats populars al carrer també han assolit una molt bona participació, com la passejada de l'Home dels Nassos, el Fumera o la cavalcada de Reis.

 

Comentaris