Els veïns de Valls podran donar forma a la 8a edició del Pessebre Vivent

S'organitzaran diferents sessions participatives per tal que els vallencs puguin aportar les seves idees per al Pessebre Vivent
Imatge del pessebre vivent. | ReusDiari.cat

 

S'acosta una nova edició del Pessebre Vivent de Valls. Com ja és habitual, la representació teatralitzada repassarà les efemèrides més importants que hagin succeït a la ciutat al llarg dels segles, des de l'edat antiga fins a l'actualitat. Amb aquesta 8a edició s'espera que, com cada any, els vallencs i els visitants de Valls puguin gaudir d'un espectacle diferent durant la festivitat de Nadal. Com a novetat, enguany es duran a terme diverses sessions participatives.

Sessions participatives

La intenció d'aquestes sessions participatives és que els vallencs puguin aportar les seves idees per donar forma i color a les representacions teatrals que es duran a terme. S'han organitzat múltiples sessions participatives que pretenen donar a conèixer el disseny i apropar les tasques d'elaboració a tota la població de la ciutat. D'aquesta manera, s'explicaran les principals idees del projecte i es permetrà que cadascú tingui veu i vot en aquestes tasques. La col·laboració serà un valor fonamental per tal de tirar endavant el projecte i muntar l'estructura del pessebre, la qual constarà de quatre etapes històriques diferents: l'edat antiga, la mitjana, la moderna i la contemporània.

La primera de les trobades ja s'ha realitzat i ha servit per començar a valorar les diferents propostes i inquietuds dels assistents. Els membres de l'organització han rebut de manera positiva totes les propostes, però s'haurà d'esperar fins a l'última de les reunions per saber quines són les més viables i adequades per dur a terme. Les sessions participatives restants s'espera que es duguin a terme els dies 17 i 24 de juliol, de les 19.00 a les 20.00 hores, a la Sala d'Actes del Centre Cívic de Valls. Des de l'organització s'anima a tota la població a assistir i participar de manera activa en les reunions per tal d'aconseguir un Pessebre Vivent fet per i per a tots els vallencs.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris