Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Patis oberts atrau més de 300 participants durant l'estiu

El projecte Patis oberts es consolida com a espai de referència per als infants durant l'estiu
El projecte Patis oberts ha comptat amb un grup de nens entre 7 i 10 anys de manera fiza, però també s'han animat a participar joves i adolescents | delCamp

 

Durant l'estiu 2018, el projecte Patis oberts de Valls ha assolit un gran nombre de participants: més de 300 infants i, es calcula, entre 30 i 90 joves al dia durant els mesos de juliol i agost. Aquest projecte pretén facilitar un espai d'oci i convivència per als més joves de Valls gràcies a l'optimització dels patis de l'Escola Eugeni d'Ors.

 

El projecte Patis oberts ha comptat amb un grup de nens entre 7 i 10 anys de manera fiza, però també s'han animat a participar, com dèiem abans, joves i adolescents d'entre 13 i 20 anys. Aquests grups han realitzat activitats totes les tardes de dilluns a dissabte. L'espai principalment s'aprofita amb per realitzar activitats esportives com futbol o bàsquet, que permeten reforçar actituds positives com el treball en equip i la solidaritat entre els infants i els joves, a banda de treballar altres actituds que cal millorar.

 

El projecte forma part d'una de les propostes del Pla educatiu d'entorn i està dinamitzat per la Fundació en Xarxa i organitzat per la regidoria d'Ensenyament. El desenvolupament d'aquest projecte té com a objectiu l'èxit personal i educatiu de tots els infants, adolescents i joves de Valls. Però aquesta només és una de les nombroses activitats d'estiu adreçades al jovent de la ciutat i organitzades per l'Ajuntament de Valls. Dins d'aquesta oferta podem trobar el Casal d'Estiu, les activitats esportives del Patronat Municipal d'Esports, el casal de teatre o l'Estiu Actiu.

 

L'objectiu és comptar amb un conjunt de propostes, obertes a tots els públics, que contribueixin a la cohesió mitjançant la creació d'espais d'equitat, educació intercultural i el foment de la convivència. La intenció és incidir en l'entorn d'influència d'aquests joves així com en la igualtat d'oportunitats durant la seva formació

 

Comentaris