Investiguen la procedència de dos balins al costat d’una escola a Valls

S’han trobat a l’aparcament municipal de l’Hort del Carme, al costat de l’escola Enxaneta. Els Mossos d’Esquadra han obert diligències informatives
Imatge de l'aparcament on han trobat els balins. | J.V.

   

Aquest dimecres 12 de desembre es van localitzar un parell de balins a l’aparcament municipal de l’Hort del Carme de Valls. Segons han explicat fonts de la Policia Local a tarragonadigital, es desconeix la procedència d’aquests perdigons i per què es trobaven allà.

 

Han afegit, a més, que quan es troben amb casos on hi ha implicat l’ús d’armes, els fets passen directament a mans dels Mossos d’Esquadra perquè iniciïn la investigació.

 

Els Mossos d’Esquadra han obert diligències informatives

Consultant fonts dels Mossos d’Esquadra, confirmen la presència dels balins en aquest aparcament de Valls, però de moment s’està investigant la seva procedència, ja que es desconeix d’on venen. Per ara, s'han obert diligències informatives deixant constància dels fets.

 

L’aparcament es troba al costat d’una escola

L’aparcament de l’Hort del Carme, és una zona força transitada de Valls. Es tracta d’un pàrquing municipal gratuït per on circulen molts vehicles al llarg del dia. A més, es troba just al costat de l’escola Enxaneta, on surten i entren alumnes, professors i famílies a diari. El lloc de la troballa, a més, es troba al Barri Antic de Valls, el nucli històric de la ciutat.

 

Atracament al Barri Antic de Valls

Els veïns de la zona denuncien sovint la presència de delinqüència i inseguretat en el barri, tot i que el cas dels balins no està confirmat què ha passat exactament.

 

Tot i això, fa unes setmanes, un avi de 88 anys va patir un atracament amb violència a la plaça de la Zeta on li van robar les poques monedes que duia a sobre. Pocs dies després es detenia l’agressora. 

 

Els veïns van denunciar estar tips d'aquesta situació i el mateix alcalde de Valls, Albert Batet, també va exigir accions als cossos policials. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris