Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La vuitena edició del Pessebre Vivent de Valls es posa en marxa

Aquest dijous s'ha presentat l'estructura definitiva, el cartell i l'equip organitzatiu
Aquest dijous s'ha fet una reunió informativa del Pessebre Vivent de Valls. | J.V.

 

El Pessebre Vivent de Valls ja comença a enllestir els primers detalls d'aquesta edició quan falten tres mesos perquè comenci. L’edició d’enguany, que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de desembre, ha comptat amb sessions prèvies participatives, en les quals els vallencs i vallenques que hi han pres part han posat el seu gra de sorra pel bon desenvolupament del mateix.

 

D'altra banda, aquest dijous s’ha realitzat, a la Sala d’Actes del Centre Cívic, una sessió informativa oberta a tota la població que vulgui formar part del Pessebre, ja sigui fent d’actors i actrius, amb text o sense, o en tasques de suport durant els dies de representació. Durant la reunió s’han explicat les novetats de l’edició d’enguany, on també s’ha presentat l’estructura definitiva, el cartell –dissenyat per l’autor local Andreu Plana– i tot l’equip organitzatiu. 

 

El cartell del Pessebre Vivent de Valls. | J.V.

 

24.500 visitants al llarg dels darrers anys

El Pessebre Vivent de Valls és un espectacle que a partir de les escenes bíbliques tradicionals i la historiografia local repassa alguns dels principals fets que han esdevingut a la ciutat, tret diferencial que converteix aquest pessebre vivent en una proposta original i única en el territori. El projecte compte amb una trajectòria de 24.500 visitants al llarg dels darrers anys, on s'han introduït canvis i modificacions de recorregut i escenes en cada nova edició.

 

El Pessebre Vivent de l'any passat es va veure afectat pel fort vent  

L’ any passat, els organitzadors es van veure obligats a suspendre les representacions del Pessebre Vivent de Valls a causa del vent que bufava aquells dies d'hivern a la capital de l'Alt Camp. Les condicions meteorològiques van impedir obrir amb totes les garanties de seguretat el recinte on s'allotjava el pessebre. L'abonament de l'import de l'entrada es va retornar a totes les persones que ja l'havien adquirit amb anterioritat.  

Comentaris