Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

La Fiscalia demana 11 anys de presó per al vallenc Cèsar Puig per rebel·lió

El ministeri públic també demana 11 anys per a l'exmajor dels Mossos, Josep Lluís Trapero
L'exsecretari general d'Interior, el vallenc Cèsar Puig. | TarragonaDigital.com

 

La Fiscalia demana 11 anys de presó per vallenc i exsecretari general d'Interior Cèsar Puig i sol·licita la mateixa pena per l'excap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, i per l'exdirector general dels Mossos, Pere Soler, tots tres per un delicte de rebel·lió.

 

Fins ara, els tres estaven processats a l'Audiència Nacional per delicte de sedició o per organització criminal, però ara la Fiscalia ha unificat el criteri amb la resta d'encausats al Tribunal Suprem, on manté la rebel·lió pels líders independentistes. Pel que fa a la intendent Teresa Laplana, el ministeri públic manté la seva acusació per sedició i li demana 4 anys de presó.

 

De sedició a rebel·lió 

Fa unes setmana, la secció primera de la Sala Penal va confirmar la interlocutòria de processament pels delictes de sedició i organització criminal, a l'excap dels Mossos, Josep Lluís Trapero, per dos delictes de sedició i un d'organització criminal, a la intendent Teresa Laplana per un delicte de sedició i a l'exdirector general dels Mossos Pere Soler i a l'exsecretari general d'Interior, el vallenc Cèsar Puig, per un delicte de sedició i organització criminal. Ara, la Fiscalia ha canviat de criteri i els acusa de rebel·lió (a excepció de Laplana).

 

La Fiscalia demana 25 anys de presó per Oriol Junqueras

Pel que fa als líders independentistes la Fiscalia ha demanat 25 anys de presó per a Oriol Junqueras per un delicte de rebel·lió amb l'agreujant de malversació. Per a la resta de processats, la Fiscalia demana 17 anys de presó per Jordi Sánchez, Jordi Cuixart i Carme Forcadell, mentre que per Dolors Bassa, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull en demana 16

 

A la resta de membres del Govern que estan en llibertat provisional, Carles Mundó, Santi Vila i Meritxell Borràs, el ministeri públic demana 7 anys  per malversació i multes de 30.000 euros per desobediència. Per als membres de la Mesa i per a Mireia Boya, demana una multa de 30.000 euros per desobediència, excepte per a Nuet, a qui la multa és de 24.000 euros. 

Comentaris