Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA A CALAFELL

«Fa un mes que ens surt aigua sense parar dels pàrquings»

La piscina municipal d'Alcover millora les seves instal·lacions

S'ha fet un canvi d'imatge pintant la sala d'activitats, el gimnàs i el mur exterior de davant l’entrada de la instal·lació
La Piscina Municipal d'Alcover inicia la nova temporada 2018-2019 amb un seguit de millores a les seves instal·lacions. | Cedida

 

La Piscina Municipal d'Alcover acaba d'iniciar la nova temporada 2018-2019 presentant un seguit de millores a les seves instal·lacions. S'ha fet un canvi d'imatge pintant la sala d'activitats, el gimnàs i el mur exterior de davant l’entrada de la instal·lació. També s'han incorporat dos televisors al gimnàs, s'han afegit accessoris nous al gimnàs perquè hi hagi més ventall d’exercicis i s'han estrenat nous 'steps'. Com cada any també, s’ha fet un buidatge de les piscines, manteniment logístic de diversos espais i materials.

 

La Piscina Municipal d'Alcover, que compta amb un miler d'usuaris, és un espai polivalent que disposa d'instal·lacions i serveis per a la pràctica de l'esport i per tenir cura del cos i la ment: piscines climatitzades, jacuzzi, ssauna, turca i finlandesa, sala de fitness, sales de cycling, pistes de pàdel i una gran varietat de piscines climatitzades.

 

Una APP per reservar activitats dirigides i pistes de pàdel a la Piscina

 

Aquest mes de juliol, la Piscina Municipal d'Alcover ha posat en marxa un nou sistema que ha de facilitar la reserva de plaça a les activitats dirigides i a les pistes de pàdel sense necessitat d'apropar-se 'in situ' a les instal·lacions esportives. Es tracta d'una aplicació mòbil, l'objectiu de la qual és facilitar les reserves, sense haver-se d'esperar i  sense fer cues.

 

Els socis s'han de descarregar la app 'Mi Club online' (disponible per Android i iOS) i introduir el codi KAt7iiLT23 per accedir a la app específica de la piscina d'Alcover. A banda, rebran un correu electrònic amb les instruccions per donar-se d'alta d'usuari. Així, podran reservar plaça a activitats com zumba, aiguafitness, pilates, etc... reservar pistes de pàdel o consultar els rebuts. Es pot accedir a l'aplicació través del dispositiu mòbil o des de qualsevol ordinador.

Comentaris