Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

La piscina municipal d'Alcover millora les seves instal·lacions

S'ha fet un canvi d'imatge pintant la sala d'activitats, el gimnàs i el mur exterior de davant l’entrada de la instal·lació
La Piscina Municipal d'Alcover inicia la nova temporada 2018-2019 amb un seguit de millores a les seves instal·lacions. | Cedida

 

La Piscina Municipal d'Alcover acaba d'iniciar la nova temporada 2018-2019 presentant un seguit de millores a les seves instal·lacions. S'ha fet un canvi d'imatge pintant la sala d'activitats, el gimnàs i el mur exterior de davant l’entrada de la instal·lació. També s'han incorporat dos televisors al gimnàs, s'han afegit accessoris nous al gimnàs perquè hi hagi més ventall d’exercicis i s'han estrenat nous 'steps'. Com cada any també, s’ha fet un buidatge de les piscines, manteniment logístic de diversos espais i materials.

 

La Piscina Municipal d'Alcover, que compta amb un miler d'usuaris, és un espai polivalent que disposa d'instal·lacions i serveis per a la pràctica de l'esport i per tenir cura del cos i la ment: piscines climatitzades, jacuzzi, ssauna, turca i finlandesa, sala de fitness, sales de cycling, pistes de pàdel i una gran varietat de piscines climatitzades.

 

Una APP per reservar activitats dirigides i pistes de pàdel a la Piscina

 

Aquest mes de juliol, la Piscina Municipal d'Alcover ha posat en marxa un nou sistema que ha de facilitar la reserva de plaça a les activitats dirigides i a les pistes de pàdel sense necessitat d'apropar-se 'in situ' a les instal·lacions esportives. Es tracta d'una aplicació mòbil, l'objectiu de la qual és facilitar les reserves, sense haver-se d'esperar i  sense fer cues.

 

Els socis s'han de descarregar la app 'Mi Club online' (disponible per Android i iOS) i introduir el codi KAt7iiLT23 per accedir a la app específica de la piscina d'Alcover. A banda, rebran un correu electrònic amb les instruccions per donar-se d'alta d'usuari. Així, podran reservar plaça a activitats com zumba, aiguafitness, pilates, etc... reservar pistes de pàdel o consultar els rebuts. Es pot accedir a l'aplicació través del dispositiu mòbil o des de qualsevol ordinador.

Comentaris