Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Reobre la pisicina coberta del Fornàs a Valls

S’han instal·lat 800 metres quadrats de paviment antilliscant
La piscina municipal de Valls ha estrenat nou paviment antilliscant. | Ajuntament de Valls

 

La piscina coberta del Fornàs torna a estar opertaiva després d'unes obres de renovació integral del paviment , uns treballs que, amb una inversió de 72.858 euros, s’han concentrat durant el mes d’agost i la primera setmana de setembre, època de l’any en el que la piscina sempre tanca dues setmanes i quan hi ha menys usuaris que la utilitzen.

 

Aquesta inversió ha comportat la substitució de tot el paviment antilliscant i també la renovació de portes, finestres i senyalització. El nou paviment antilliscant continu i multicapa s’ha instal·lat al voltant de les dues piscines, així com en els accessos, túnel de dutxes i altres dependències. Es tracta d’uns 800 m2 de nou paviment i l’actuació més important es concentra al voltant de les piscines gran i petita. En aquestes dues àrees més humides i on cal una major adherència per evitar relliscades,s’han col·locat 500 m2 depaviment de major rugositat.

 

En canvi, als accessos, tant als passadissos com al túnel de dutxes, també s’ha instal·lat paviment antilliscant, en aquest cas adaptat com a zones que els usuaris utilitzen amb calçat de piscina. També s’ha renovat el paviment d’altres espais com els lavabos i el despatx del socorrista. El projecte també ha contemplat altres actuacions de millora per modernitzar aquesta instal·lació. En aquest sentit, s’ha previst la renovació de la senyalització orientativa de l’equipament, així com la substitució de tancaments, finestres i portes.

 

Entra en servei l'any 1991

La piscina coberta va entrar en servei l’any 1991 i va ser el primer dels equipaments esportius del Fornàs, centre que progressivament s’ha ampliat amb altres instal·lacions i serveis com el pavelló Xavi Tondo, el gimnàs, la pista d’atletisme, els camps de futbol de gespa o la piscina d’estiu. La piscina coberta continua sent una de les instal·lacions més utilitzades ja que, cada setmana, la utilitzen més de 1.000 infants i joves i més de 200 adults, a més de 150 persones amb necessitats especials.

Comentaris