Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

Valls tindrà una nova pista de bàsquet a l’aire lliure

S’ubicarà a la zona d’esports urbans del Fornàs
S’ubicarà a la zona d’esports urbana del fornàs. | VallsDiari.

 

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Valls ha aprovat adjudicar les obres de construcció d'una nova pista de bàsquet a la zona esportiva del Fornàs a l’empresa Bosir per un import de 39.461 euros. La zona d’esports urbans del fornàs és l’indret escollit per albergar la nova pista de bàsquet a l’aire lliure de a ciutat. En aquest espai ja s’hi ubiquen l’skate parc, la pista de BMX i el parc de barres.

 

Un projecte seleccionat en els pressupostos participatius

 

La construcció de la pista de bàsquet és un dels projectes seleccionats per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius d’aquest any 2018. Les obres inclouen la construcció de la pista en aquesta solar de 2.575 m2 i la instal·lació d’una tanca perimetral, a més de mobiliari urbà i arbres a l’espai.

 

Nova pista poliesportiva a l’antiga piscina municipal

 

Fa menys d’un mes, el consistori vallenc també va aprovar el projecte d'una nova pista poliesportiva que es construirà a l’espai que ara ocupa l’antiga piscina municipal del Vilar per un import de 331.372 euros. El projecte, en aquest cas, preveu transformar completament un àmbit de 2.650 m2 amb l’objectiu de construir-hi una pista que estarà adaptada per a la pràctica del futbol de sala, bàsquet, handbol, patinatge i hoquei.

 

La pista tindrà unes dimensions de 44x22 metres. Cal dir que el projecte també contempla la millora urbanística de tot l’espai i l’eliminació de barreres arquitectòniques per permetre la total accessibilitat a les noves instal·lacions. A la vegada, es construirà un nou mur perimetral a tot l’àmbit, es modernitzaran les xarxes de serveis i s’instal·laran nous punts de llu a tota la instal·lació. El terra de la pista serà polivalent per a la pràctica de tot tipus d’esports i el projecte ja preveu l’equipament amb porteries i cistelles. Entre d’altres millores també s’ha previst reforçar l’enllumenat i aprofitar tot l’espai amb una altra zona amb cistelles de bàsquet que serà complementària a la pista central.

Comentaris