PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

El Pla de Manlleu recull més 1.300 € per a La Marató de TV3

Aiguamúrcia s’omple de festa amb la Festa Major d’hivern de les Pobles i un vermut popular a Santes Creus
El poble, d’uns 150 habitants, ha recollit un total de 1.365 € que aniran destinats a la campanya de lluita contra el càncer de La Marató de TV3 | cedida

 

El Pla de Manlleu també es bolca amb La Marató de TV3. El poble, d’uns 150 habitants, ha recollit un total de 1.365 € que aniran destinats a la campanya de lluita contra el càncer de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Els diners s’han recollit mitjançant diversos actes organitzats entre els caps de setmana de l’1 i el 2 i el 8 i el 9 de desembre.

 

El passat 2 de desembre, el Pla de Manlleu va organitzar una caminada seguida d’un esmorzar popular. El preu de l’esmorzar era de 8 € i incloïa l’aportació benèfica a La Marató. D’altra banda, el passat 9 de desembre, es va realitzar l’altre acte: una paella al local de la Societat del Pla de Manlleu. El preu de la paella era de 18 € i també incloïa la donació per a La Marató. A la sobretaula de la paella es va dur a terme el bingo en benefici de La Marató, en el qual es van sortejar productes cedits per comerços, empreses i particulars de la zona. Aquests dos actes van ser organitzats per l’Ajuntament d’Aiguamúrcia i la Societat Cultural i Recreativa del Pla de Manlleu.

 

Altres actes

Avui, 16 de desembre, a les 12.30 hores, al Casalot de Santes Creus, s'ha dut a terme un vermut popular que també ha servit per recollir fons destinats a la lluita contra el càncer. El vermut ha anat acompanyat de l’actuació del grup Stromboli Jazz Band. El preu del vermut era de 4 €. D’altra banda, les Pobles han celebrat la seva Festa Major d’hivern aquest cap de setmana (dies 15 i 16 de desembre). Durant les dues jornades, el poble va realitzar diversos actes com el Sopar de Festa Major, seguit d’un bingo benèfic en solidaritat amb La Marató; el XV torneig de ping-pong i l’acte ‘Cinema a la sala’, seguit d’una xocolatada per a tots els assistents.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris