Santes Creus

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia impulsa una campanya per a la recuperació dels comerços i establiments d'hostaleria

L'objectiu d'aquest pla es ajudar els negocis locals a superar la crisi derivada de la Covid-19

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia, a través d'una subvenció de la Diputació de Tarragona per a la reactivació econòmica o ocupacional del Camp de Tarragona, impulsa una campanya per a la recuperació dels comerços i establiments d'hostaleria del terme municipal.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

L'objectiu d'aquest pla és ajudar els negocis locals a superar la crisi derivada de la Covid-19 i consisteix en la promoció dels establiments de tot el terme municipal a través de l'edició d'un catàleg, del qual se n'han distribuït fins a 3.000 unitats. El catàleg té en compte tots els nuclis de població d'Aiguamúrcia i s'hi recullen els elements patrimonials i informació de servei, com on menjar o dormir, així com també on es poden adquirir productes artesans de qualitat.

També s'han editat cartells informatius  que s'han penjat en diferents espais dels diferents nuclis i en els quals s'hi indiquen els allotjaments, els establiments de restauració, cellers i comerços del terme municipal.

L'alcaldessa, Dolors Palma, considera que, aquesta, és una bona oportunitat per a contribuir a reimpulsar l'economia local després que ja s'hagi produït el primer any de pandèmia, però que les mesures restrictives ja s'estan tornant a relaxar.