Creen una plataforma d’afectats per l'estafa d'una empresa asseguradora de Valls

Segons alguns testimonis consultats, l’empresa hauria cobrat per serveis que no hauria complert
La ciutat de Valls, lloc on s'hi hauria produït l'estafa. | Ajuntament de Valls

 

Diverses persones haurien estat presumptament estafades per una empresa asseguradora de Valls. Així s’ha posat de manifest a través de les xarxes socials en les darreres hores.

 

És per això que s’ha creat una plataforma pels afectats per aquesta presumpta estafa per part d'un agent d’assegurances d’una empresa de la capital de l'Alt Camp. Segons expliquen a través d'un missatge a les xarxes socials, aquesta eina vol servir perquè els perjudicats puguin reclamar de forma gratuïta i legal els diners que haurien perdut.

 

Per poder donar un cop de mà a aquestes persones s’ha posat a la seva disposició una adreça de correu electrònic (stop.estafasvalls@gmail.com) on els afectats poden enviar les seves dades perquè un bufet d’advocats es posi en contacte amb ells.

 

A través de les xarxes socials s’han pogut llegir comentaris com que aquest agent d’assegurances hauria estafat «milers de persones mitjançant cobrament en efectiu i no formalitzant les respectives pòlisses», entre altres coses.

 

 

De moment no ha transcendit si alguna de les víctimes de la presumpta estafa ha presentat una denúncia als Mossos d’Esquadra.

 

Els afectats haurien pagat per serveis que no han rebut

Alguns dels afectats, consultats per aquest diari, han explicat que «havíem pagat uns diners perquè ens fessin uns tràmits que no ens van fer i tenim uns amics que els va passar una cosa semblant amb la mateixa empresa. Nosaltres ens vam voler desvincular ràpidament d’aquest servei».

 

Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el propietari de l’asseguradora vallenca tenia fins a tres locals en diferents zones de Valls (no tots del mateix àmbit), dos dels quals ja han tancat.

 

Des de la redacció ens hem intentat posar en contacte amb l’asseguradora, sense obtenir, de moment, cap resposta.