Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

Prat International Brands inaugura les instal·lacions al polígon de Valls

Actualment, les instal·lacions compten amb 8000 m2 amb oficines, gimnàs, pista de paddle i altres zones d'oci
Valls suposa un punt estratègic per l'empresa, segons Prat, aquesta nova ubicació: «ens ha donat fiabilitat en el transport | B.H.

 

La planta de Prat International Brands al polígon de Valls ja és una realitat. Avui, 29 de setembre, a les 10.00 hores, s'ha realitzat la inauguració oficial de les instal·lacions de l'empresa de comerç en línia. A l'acte hi han assistit els directius de l'empresa; membres de l'equip de treball; l'alcalde de Valls, Albert Batet, i el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró i Ferrer.

 

«Hem fet unes instal·lacions pensant en tota la gent que som, en tots els treballadors. Són unes instal·lacions amb gimnàs, pista de paddle, restaurant i altres zones d'oci», ha afirmat Albert Prat, director executiu de Prat International Brands. Actualment, la nova seu de l'empresa compta amb 8.000 m2 a disposició dels 53 treballadors que tenen en nòmina. No obstant això, Prat ha assegurat que esperen ampliar aquestes dues xifres i arribar a disposar de 15.000 m2 i, cap a finals d'any, més de 70 treballadors.

 

Les noves instal·lacions al polígon de Valls consten de 8.000 m2 i esperen ampliar-les fins als 15.000 m2 | B.H.

 

Valls suposa un punt estratègic per l'empresa, segons Prat, aquesta nova ubicació: «ens ha donat fiabilitat en el transport. Valls està entre els ports de Barcelona i València, això és molt important per a nosaltres, després estem a peu de l'AP-7 i l'A-2. Com és una empresa "on line", el més important és el transport, poder arribar al client el ràpid possible».

 

Albert Batet s'ha mostrat satisfet amb el trasllat de la seu de Prat International Brand a Valls, «és innovador, és el futur», ha dit l'alcalde fent referència al sistema de comerç en línia. «Sabem que a Valls, durant aquests anys, hem fet un esforç de creixement econòmic i industrial, i sens dubte el comerç "on line" és quelcom estratègic, important, que hem d'agrair i valorar». Segons l'alcalde, Valls és un motor d'ocupació de la Catalunya sud, i part d'aquest fet es deu als emprenedors i les empreses que generen moviment al polígon i aposten per la ciutat de Valls.

 

Per la seva banda, Jordi Puigneró, ha assegurat que l'expansió de Prat International Brand «és una bona notícia per Catalunya i una bona notícia per Valls [...] Avui el comerç electrònic és una realitat, el canal de la venda "on line" és fonamental, i Prat International Brands ho ha tingut molt clar des del principi».

 

L'edifici compta amb un restaurant, un gimnàs, una pista de paddle i altres zones d'oci | B.H.

 

Nou model d'empresa

Les noves instal·lacions de Prat International Brands, a més del magatzem i les zones d'entrada i sortida dels camions, compten amb moltes àrees destinades a la comoditat i el confort dels seus treballadors. Els seus directius asseguren que les instal·lacions han apostat pel benefici col·lectiu en detriment de l'individual. Així, a l'edifici del polígon de Valls s'han construït també zones amb billar, màquines recreatives, un restaurant, un gimnàs o una pista de paddle entre d'altres. A l'entrada destaca un tobogan que permet baixar des de la primera planta fins a la recepció de forma ràpida.

 

L'empresa fabrica productes de maquinària i eines de jardineria, aparells de fitness i de mobiliari així com material d'oficina i d'accessoris nàutics a través de diverses marques. L'empresa espera millorar des de la nova seu de Valls la capacitat de distribució dels seus productes per afrontar l'ampliació de mercats. Prat International Brands, centra la seva línia de negoci en la comercialització de productes propis a través de la venda directa al client per internet.

Comentaris