Cau un premi de 60.000 euros de la Loteria Nacional a Valls

El quiosc Tot Premsa del carrer Avenir va vendre el dècim premiat en el sorteig de dissabte 18 d'agost
Imatge de l'establiment on s'ha venut la butlleta. | GOOGLE MAPS

 

Segurament hi ha una família a Valls que aquest cap de setmana tenen, com a mínim, un motiu més per estar contents. I és que han caigut 60.000 euros de la Loteria Nacional a la capital de l'Alt Camp amb la venda d'una única butlleta. El quiosc Tot Premsa del carrer Avenir de Valls ha repartit aquest dissabte aquests diners de la Loteria Nacional.

 

Aquest establiment va vendre una butlleta amb el número 19.257 que va resultar premiat en el sorteig d’aquest cap de setmana. En declaracions a Tarragonadigital, els propietaris del comerç s’han mostrat molt orgullosos i satisfets amb la notícia. A més, asseguren que coneixen als clients agraciats i afirmen que «són de Valls i venen habitualment» a la botiga, la qual cosa els fa encara més il·lusió.

 

La sort ha volgut que part del primer premi de la Loteria Nacional anés a parar a Valls amb 60.000 euros. És el premi més alt que han repartit en aquest quiosc, però no poden dir que és el primer, ja que segons afirmen, en anys anteriors la sort també va estar del seu costat. «L’any 2002 vam repartir 59.000 euros de la Bonoloto», expliquen des del quiosc i anys enrere també han venut altres butlletes per a sortejos de loteria premiades amb 30.000 i 40.000 euros.

 

Segon premi d’aquest estiu a Valls

La capital de l’Alt Camp ja va ser escenari fa pocs mesos d’una altra butlleta premiada. Va ser el 7 de juny, quan el sorteig de la Primitiva va repartir més de 80.000 euros a Valls. En aquest cas, l’Administració número 1, situada al carrer de la Cort, va ser qui va vendre el premi. Aquest establiment també ha venut més butlletes guanyadores anteriorment, com per exemple, un de 141.000 euros a la Bonoloto, o premis de 9.000 i 10.000 a la Primitiva.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris