GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Atorgat el 31è Premi de Natura Maria Murtra de l'Institut d'Estudis Vallencs

El lliurament dels premis tindrà lloc aquest dimecres 29 de maig a les 18.00 h al pati de Sant Roc de l’Institut d’Estudis Vallencs
Claustre de l'antic hospital de Sant Roc de Valls | IEV

 

Aquesta setmana s'ha reunit el jurat del 31è Premi de Natura Maria Murtra de l'Institut d'Estudis Vallencs, format per Lluïsa Flavià, professora d’educació primària; Conxita Massaguer, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de Valls; Jaume Marlès, representant de Ferrovial Servicios; Josep Alsina, tècnic de Medi Ambient del Consell Comarcal de l’Alt Camp i, Dèlia Batet, presidenta de la Comissió de Natura de l’IEV.

 

En la Modalitat A (alumnat d’educació infantil), el jurat ha decidit atorgar un primer premi al treball 'Repoblem l’Alt Camp d’òlibes', presentat pels alumnes d’educació infantil de l’Escola de Sant Sebastià, de Nulles i un segon premi al treball 'Les flors del nostre entorn', presentat pels alumnes de P3 i P4 de l’Escola Rocabruna, de Picamoixons.

 

En la Modalitat B (alumnat d’educació primària), s'ha atorgat un primer premi al treball 'El Bosc amb els cinc sentits', presentat per tots els alumnes de l’Escola El Bosc de Mont-ral. ZER El Francolí, de Mont-ral. També s'han atorgat dos segons premis als treballs 'Gimcana del reciclatge', presentat per tots els alumnes de l’Escola Joan Plana, de Puigpelat, i a 'Clavant les arrels a Valls: BALTICALÇOTAST', presentat per tots els alumnes de l’Escola Baltasar Segú de Valls,

 

Per altra banda, també hi ha hagut dos tercers premis per als treballs 'Els arbres del pati i del nostre entorn', presentat pels alumnes de cicle inicial de l’Escola Enxaneta, de Valls, i 'La vegetació de l’Alt Camp', presentat pels alumnes de 4t de l’Escola Eladi Homs de Valls.

 

En la Modalitat C (alumnat d’educació secundària obligatòria) s'ha atorgar un primer premi al treball 'Projecte papallones', presentat pels alumnes de 1r d’ESO del Col·legi Cor de Maria de Valls, i un segon premi al treball 'Projecte Falcó Pelegrí', presentat pels alumnes de 4t d’ESO del Col·legi Cor de Maria de Valls.

 

Per últim en la Modalitat D (alumnat de batxillerat o de cicles formatius) s'ha atorgar un únic segon premi al treball 'Cultiu hidropònic amb llavors de tomàquet i enciam en aigües de la depuradora de l’Espluga de Francolí', presentat per Andrea Pignatelli Espejo, alumne de l’Institut Narcís Oller, de Valls. La Modalitat E (persones més de divuit anys) i el Premi especial Els Torrents de Valls han quedat deserts.