valls-passat

Jep Martí publica un llibre amb 170 fotografies inèdites de la ciutat de Valls del passat

L’acte de presentació de la publicació tindrà lloc el dijous 4 d’abril a les 19.00 h a la Sala d’Actes de la biblioteca Carles Cardó

El dijous 4 d’abril a les 19.00 h es presentarà a la Sala d’actes de la Biblioteca Carles Cardó el nou llibre de Jep Martí Baiget: 'Valls desaparegut', publicat per l’editorial Efadós. És una obra atractiva i suggerent que recull una acurada selecció de 170 fotografies inèdites de Valls que mostren com era la ciutat en el passat.

Es tracta d'un viatge nostàlgic en el temps a través del fil conductor d’unes imatges que il·lustren els canvis que ha experimentat la ciutat en els darrers cent anys, i que ens ajuden a descobrir i a interpretar un paisatge urbà ja oblidat, en el qual vivien els nostres avantpassats. Són fragments en blanc i negre que conformen la història de Valls.

La presentació del llibre comptarà amb la presència de l’autor, així com del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala, i de Jordi París, director del Museu de Valls i prologuista del llibre. L'entrada és lliure i gratuïta.

Jep Martí ha estat director de l'Arxiu Municipal de Valls fins aquest any

Jep Martí Baiget és llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i màster en Arxivística per la Universitat Rovira i Virgili. Ha publicat nombrosos llibres sobre història local, ha comissariat diverses exposicions i ha impartit classes de postgrau sobre patrimoni fotogràfic a la URV. S’ha dedicat àmpliament a la recerca sobre la història de la fotografia. És autor de la base de dades que nodreix el web de Fotoconnexió Clifford. És soci fundador de l’associació cultural Fotoconnexió i ha estat director de l’Arxiu Municipal de Valls fins aquest any.


Comentaris