GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Ciutadans dona a conèixer els primers noms de la seva llista electoral a Valls

Mª José Ramírez i Juan Pedro Noguero segueixen a Cristina Laíz en la llista electoral. Ambdós viuen a Valls i provenen del sector de la empresa i la construcció
Cristina Laíz, cap de llista de Ciutadans a Valls a les eleccions municipals 2019. | Cedida

 

Ciutadans ha estat un dels últims partits que han donat a conèixer que es presenta a les eleccions municipals a Valls. Tot i els dubtes que generava la seva presència en aquestes eleccions, fa uns dies, es va fer públic que concorrerien en aquests comicis i que seria Cristina Laíz la persona que aniria al capdavant.

 

Un cop resolt el dubte, Ciutadans ha fet públic ara qui ocupa segueix a Laíz en els llocs més alts de la seva llista electoral i han donat a conèixer noves dades sobre la candidata.

 

Laíz és veïna de Valls des de fa 17 anys, tot i que va néixer a Callosa de Segura (Alacant). És Enginyera Superior Industrial per la Universitat de Saragossa, té un Màster en Supply Chain per l'Institut Català de la Logística (ICIL). Casada i amb dos fills, és militant de Ciutadans des de 2018 i coordinadora de Ciutadans Valls des de gener de 2019.

 

Amb 20 anys d'experiència en el sector privat com a cap de projectes en empreses com Lear Corporation, Conforma i Faiveley Transport, es presenta per primera vegada com a candidata a l'alcaldia de Valls.

 

MªJosé Ramírez, número 2 i Juan Pedro Noguero, número 3

 

Mª José Ramírez, número 2 de Ciutadans a les eleccions municipals de Valls. | Cedida

 

El número dos de la llista de Ciutadans a Valls l’ocupa també una dona, en aquest cas, Mª José Ramírez, veïna de Valls des de la infància, tot i que va néixer a Tarragona. A l’IES Jaume Huguet va cursar els estudis de Tècnic Especialista en Administratiu. És membre del departament de logística de Norel des de fa 21 anys, i mare de tres filles.

 

Juan Pedro Noguero ocupa el número 3 en la llista de Ciutadans de Valls. | Cedida

 

Juan Pedro Noguero ocupa el tercer lloc en la llista de Ciutadans a Valls. Noguero resideix a Valls des de fa 7 anys. Ha desenvolupat la seva trajectòria laboral en el sector serveis en les àrees de logística i hostaleria i en el sector de la construcció. Militant de ciutadans des del 2017, és en l'actualitat secretari i delegat de l'acció sindical IBI independents BIC Ibèria, on exerceix la seva professió d'operari de planta des del 2013.

 

A excepció de Ciutadans, ERC i Podem, la majoria de partits que es presenten a les eleccions municipals a Valls ja han presentat les seves llistes electorals senceres. En els propers dies s'aniran resolent les incògnites.

 

També et pot interessar: