Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Els alcoverencs ja poden presentar les propostes als pressupostos participatius 2019

L’Ajuntament d’Alcover continua apostant, per segon any, pels pressupostos participatius, un procés de participació ciutadana i d’implicació de la població en la gestió municipal, amb una dotació econòmica de 18.000 €, 3.000 € més que l’any anterior
Plaça de l'Església Vella d'Alcover | Redacció

 

Els Pressupostos Participatius 2019 d'Alcover són una eina per tal que els alcoverencs i alcoverenques exposin i proposin en què destinarien aquesta partida del pressupost municipal, per executar projectes de millora i manteniment de l'espai públic.

 

Uns pressupostos amb 3.000 euros més que l'any anterior

 

Per segon any, l’Ajuntament d’Alcover continua apostant pels pressupostos participatius, un procés de participació ciutadana i d’implicació de la població en la gestió municipal, amb una dotació econòmica de 18.000€, 3000€ més que l’any anterior.

 

Les fases en què la ciutadania podrà participar de forma activa són la de presentació de les propostes, que es regiran segon les bases i els criteris inclosos en el reglament elaborat per l'Ajuntament, i que es donarà a terme del 8 de març al 8 d’abril. Seguidament, aquestes propostes s’avaluaran i seran supervisades pels equips tècnics del consistori. L'Ajuntament d'Alcover posa a disposició de la ciutadania més informació a la pàgina web del consistori: www.alcover.cat.

 

La fase de votació tindrà lloc al mes de juny

 

Les propostes que siguin acceptades es publicaran, segons les bases establertes, fins arribar a la fase de votació de la ciutadania, que tindrà lloc el 14 al 28 de juny a la casa de Cultura Ca Cosme. Cal recordar que en els pressupostos participatius de 2018 hi va haver un total de 24 projectes que van ser proposats per alcoverencs i alcoverenques. 

 

Potser també t'interessa:

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris