mulassa-valls

La Mulassa de Valls també col·labora amb la recuperació de l'Orgue de l'església de Sant Joan

L’import econòmic recaptat durant la 29a Pujada de la Mulassa a Miramar anirà destinat a apadrinar un tub de l’Orgue de Valls

La Fundació Unió Anelles de la Flama se suma a la iniciativa ciutadana de recuperar l’Orgue de Valls de l’església arxiprestal de Sant Joan en les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de 2021. Ho farà amb els diners recollits en els diversos actes programats de la 29a Pujada de la Mulassa a Miramar.

La festa serà el diumenge 19 de maig. S’iniciarà a les 8.00 h del matí, ben puntuals, amb la sortida des del local social de l’entitat, al carrer Garrofers 1 de Valls. Cap a les 10.00 h es té previst d’arribar a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on els participants de la pujada els hi espera un esmorzar a base de llonganissa a la brasa amb pa amb tomàquet i beguda per recuperar forces i seguir pujant pel GR de Miramar.

En arribar al poble de Miramar, la Mulassa es trobarà amb la Mulassa petita i totes dues faran l’últim tram del recorregut fins a arribar a la creu del cim de la muntanya. Al voltant de les 13.00 h està prevista l’arribada, altra vegada, a la plaça de Miramar, una de les més petites de la comarca. La Mulassa i la Mulassa petita faran els seus tradicionals balls i per agrair a tothom l’acompanyament en el recorregut. En acabar hi haurà vermut popular.

mulassa-valls
La 29a Pujada de la Mulassa a Miramar tindrà lloc el diumenge 19 de maig | Ajuntament de Valls / Pere Toda

 

Per acabar la jornada, a les 14.30 h, al local social de l’entitat, hi haurà el dinar de celebració consistent en amanides, fideuà, postres i beguda. Després del dinar es duran a terme diversos sortejos amb productes exclusius de la Mulassa de Valls, en col·laboració amb diversos establiments de la ciutat, com Artesania Boltà, Bon Preu / Esclat, Ca l’Espigallot, Casa Bonifàs, Europastri, Fruites i verdures Ramona, Instal·lacions Toni, Lluïsa Vives i Vermut Montseta.

Preus i punts de venda

Per l’ocasió s’ha dissenyat una polsera amb la silueta de la Mulassa i el logotip de l'Orgue de Valls com a record en la participació a la 29a Pujada a la creu de Miramar. Com s'ha dit, l’import econòmic recaptat durant la festa anirà destinat a apadrinar un tub de l’Orgue de Valls. Així, la inscripció a l'acte val 4 euros amb dret a record, esmorzar i vermut. Si s'hi afegeix el dinar, val 10 euros i en cas que només es vulgui col·laborar per a la causa, es pot comprar el tiquet, amb el record, per 4 euros.

Els punts de venda habilitats són al local de la Unió Anelles de la Flama, el 10 de maig de 18.00 h a 22.00 h i 11 de maig de 17.00 h a 21.00 h. Els tiquets també es poden adquirir al Magatzem del Vermut, a la plaça de l'Oli, fins al 13 de maig, de dilluns a divendres en horari d'obertura de l'establiment.