Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Tot a punt per a les festes de la Unió Anelles de la Flama

Les festes se celebraran els dies 7, 8, i 9 de desembre a Valls
L'entitat cultural vallenca prepara aquesta edició amb un programa ple d'activitats obertes i pensades per a tothom | cedida

 

Un any més, s'acosten les tradicionals festes de la Unió Anelles de la Flama. L'entitat cultural vallenca prepara aquesta edició amb un programa ple d'activitats obertes i pensades per a tothom. Enguany, les festes se celebraran els dies 7, 8 i 9 de desembre.

 

Programació

El divendres 7 de desembre, de 17.00 h a 20.00 h, al local social de Valls, estan previstes múltiples activitats infantils i juvenils amb gegants, inflables i karaoke, així mateix, també hi haurà de berenar per a tots els presents.

 

El dissabte 8 de desembre es durà a terme l'acte central de les festes, ens referim al dinar de germanor al restaurant El Tast, a l'Hotel Class de Valls. Es preveu que més d'un centenar i mig de socis i diverses autoritats facin acte de presència al dinar. Per a l'ocasió es prepararan dos menús: el menú adult, amb un preu de 22 €, consta d'un aperitiu amb una llesqueta de pa amb pernil salat, fuet i catalana, pa de vidre amb foie i melmelada de fruites, croquetes de carn d'olla, montadito, miniburguer i paella, i el plat principal es pot escollir entre bacallà amb un pil-pil de cloïsses o tornedó de vedella amb tximixurri de maduixes. També inclou postres, pa, aigua i vi, cava i cafè. Per la seva banda, el menú infantil és a base d'un aperitiu i macarrons a la bolonyesa amb escalopa de pollastre, amb postres, aigua i refresc, i té un preu de 10 €.

 

El diumenge 9 de desembre, últim dia de les festes, de 10.00 h a 12.00 h se celebrarà el torneig de bàsquet i un torneig infantil de futbol. A continuació, tindrà lloc el concurs de paelles de les diverses colles i balls de l'entitat. A partir de les 14.00 h, a la sala d'actes del local, se celebrarà el dinar. Per anar tancant la jornada es farà un cafè concert a les 17.00 h a càrrec dels músics de la Unió Anelles de la Flama i a les 18.00 h es tancarà la jornada amb la realització del tradicional joc de la pula, els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

 

Els horaris d'inscripció i de venda dels tiquets dels diversos àpats són el 23, 24 i 30 de novembre, i l'1 de desembre, de 7 a 10 del vespre els divendres i de 5 a 9 del vespre els dissabtes, al bar del local social.

Comentaris