Rècord de participació en la 5a edició de l'Estiu Actiu

Més de 2.000 assistents han participat en el cicle d'activitats estiuenques de Valls
Aquesta cinquena edició ha enregistrat unes xifres de participació rècord amb més de 2.000 assistents | Ajuntament de Valls

 

Ha acabat una altra edició de l'Estiu Actiu a Valls, i ja en són cinc. Aquesta cinquena edició ha enregistrat unes xifres de participació rècord amb més de 2.000 assistents que s'han repartit entre les més de 35 activitats que durant 17 dies de juliol s'han anat realitzant a Valls. L'Estiu Actiu es tracta d'un cicle organitzat per la regidoria d'Acció Cívica i Joventut de l'Ajuntament i el Patronat Municipal d'Esports juntament amb l'Oficina Municipal d'Informació turística i altres entitats vallenques com l'Institut d'Estudis Vallencs, el Club Escacs Valls, l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, el Grup Teatre Principal, el Magatzem del Vermut, la Xarxa Òmnia o el Cine Club Valls, entre d'altres.

 

L'Estiu Actiu es consolida

Amb una programació que combina diferents activitats culturals, de lleure, formatives i espectacles destinats a tots els públics, l'Estiu Actiu ha aconseguit ampliar un 35% les xifres de participació en relació amb l'edició del 2017. L'objectiu d'aquest cicle d'activitats és crear espais de participació i trobada ciutadana als carrers de Valls, especialment al Barri Antic. Aquesta 5a edició no només serveix per poder parlar de rècords de participació, sinó que també suposa una experiència que ajuda a consolidar el format d'aquest cicle d'activitats obertes per a tothom. L'acte de cloenda va ser el concert familiar Reggae per Xics!, que va comptar amb l'actuació del grup The Penguins. Aquesta va ser l'activitat més multitudinària, els assistents van omplir el Pati.

 

Les activitats com l'Splash Slide, l'Aquopolis o l'Splash de Nit sumen al voltant de 600 participants | Ajuntament de Valls

 

A banda del format, també s'ha reafirmat el bon funcionament col·laboratiu entre el servei VallsJove i el Patronat Municipal d'Esports. Les dues parts s'han encarregat de l'organització de les activitats amb més acceptació com l'Splash Slide, l'Aquopolis o l'Splash de Nit, les quals sumen al voltant de 600 participants. També han destacat activitats com la festa de l'escuma i jocs gegants (que va aplegar més de 200 persones) i la 4a edició del torneig Escac i Mat.

  

Les pinzellades digitals, els tallers de psicomotricitat per a nadons, de dansa, de guitarra o de defensa personal, a més d'altres actes populars com vermutades o passejades nocturnes, també han format part de l'Estiu Actiu. Així mateix, s'ha repetit l'èxit de participació en les activitats de descoberta de la ciutat així com la contemplació de la posta de sol des del campanar de Sant Joan.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris