Relleu generacional als Pastorets de Valls amb el canvi dels personatges protagonistes

Es vol donar una oportunitat als joves membres del Grup del Teatre Principal. La venda d'entrades avança a bon ritme però s'espera que s'incrementi aquesta setmana
Alguns dels personatges d'Els Pastorets de Valls | Cedida

 

El Grup del Teatre Principal (GTP) de Valls està realitzant intensos assajos per tenir a punt una edició d’Els Pastorets molt renovada. A part de la introducció de nous telons de gran format, un altre dels canvis que aquest any podrà veure l'espectador serà la renovació de pràcticament la totalitat dels personatges principals.

 

D'aquesta manera, Alguer Montull i Magí Rull donaran vida als pastors Fredolic i Garrafó. Les seves parelles Sulina i Mariana seran interpretades per Arola Palau i Elena Tous respectivament. Els canvis en els personatges principals els completen Eva Baudés i Arnau Sanromà, qui faran els papers d'àngel i Llucifer.

 

Amb aquests canvis es pretén donar una oportunitat a aquests joves membres del GTP, qui ja acumulen una àmplia experiència interpretant diferents papers en l'espectacle, al mateix temps que donaran un nou aire als personatges.

 

L’únic paper que es manté respecte a l'edició de l'any anterior és el de Satanàs, que tornarà a ser interpretat per Roger Montalà.

 

Durant un dels assajos realitzats, els antics protagonistes i directors d'aquest any Nil Fabra i Xavi Albino, van fer un simbòlic traspàs de barretines, fent així públic i oficial aquest relleu.

 

La venda d’entrades, a bon ritme

Des del GTP es valora positivament el ritme de venda d'entrades, i alguna de les funcions programades ja te una elevada assistència de públic.

 

Dimecres comença la venda d’abonaments dels Teatres de Valls

Aquest dimecres 12 de desembre s'inicia la venda per a l'abonament de la propera temporada d'espectacles 2019 dels Teatres de Valls, amb un horari intensiu de dilluns a dissabte de 12.00 a 13.30 hores i de 18.00 a 20.00 hores. S'espera que amb aquesta ampliació de l'horari el ritme de venda s'incrementi.

 

Pel que fa als abonaments als espectacles, en aquesta ocasió hi ha tres propostes escèniques que pujaran a l’escenari del Centre Cultural vallenc.

 

Obrirà el programa en abonament la comèdia de por ‘Escape Room’, dissabte 16 de febrer, protagonitzada per Joel Joan, Àgata Roca, Oriol Vila i Paula Vives. 

 

La segona obra de l'abonament és ‘El Llibertí’ d'Eric-Emmanuel Schmit, amb la direcció de Joan Lluís Bozzo i interpretada per Abel Folk, Àngels Gonyalons, Annabel Totusaus, Elena Tarrats, Clara Moraleda i  David Pintó. Serà el dissabte 9 de març.

 

Tancarà l'abonament ‘El Preu’, del dramaturg novaiorquès Arthur Miller, amb una nova versió dirigida per l'aplaudida Sílvia Munt i que interpreta un elenc també de primeríssim nivell configurat per Pere Arquillué, Ramon Madaula, Lluís Marco i Rosa Renom. L’obra es podrà veure dissabte 13 d'abril. 

 

Com és habitual, les tres obres es posen en cartell en dissabte i a les 21.00 hores. El preu de l'abonament serà de 45 euros, amb el Carnet Amics dels Teatres, i de 55 euros sense aquest carnet.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris