Una jove es precipita al Niu de l'Àliga d'Alcover des d'una altura de 15 metres

L'evacuació de la ferida es va fer en helicòpter, ja que la zona és de difícil accés
La zona del Niu de l'Àliga de la vall del Glorieta és una de les zones més freqüentades pels excursionistes durant els mesos d'estiu | Bombers d'Alcover

 

Els Bombers d'Alcover han informat des del seu perfil de Twitter que diumenge passat, dia 7 de juliol a les 17.55 de la tarda, van haver d'assistir al rescat i a l'evacuació d'una jove que s'havia precipitat des d'una alçada de 15 metres al Niu de l'Àliga del terme municipal d'Alcover.

 

La noia, de 22 anys, va patir una caiguda mentre feia barranquisme acompanyada d'una altra persona. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar, a part dels bombers alcoverencs, diverses dotacions del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) del cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya i del cos de Bombers de Reus, que van procedir a evacuar la ferida en helicòpter.

 

La jove va ser traslladada al Pius Hospital de Valls amb símptomes d'hipotèrmia i amb un fort dolor d'esquena, a causa de la caiguda. No obstant això, tenia mobilitat a totes les extremitats i a hores d'ara evoluciona favorablement.