Cultura de Valls retornarà l'import de les entrades de la temporada teatral anul·lada a causa de la Covid-19

El Teatre Principal i el Centre Cultural alçaran el teló a la tardor després de mesos d'aturada per la pandèmia i reprogramen gran part de les propostes de l'anterior temporada

Arran de l'emergència sanitària generada per la Covid-19, la Xarxa de Cultura de Valls es va veure obligada a cancel·lar tota la seva activitat programada durant el primer semestre. Amb la fase de represa i amb el pla sectorial de les arts escèniques aprovat per la Generalitat, l'aforament dels recintes ha de ser modificat i és per aquest motiu que es procedirà al retorn de l'import de totes les localitats venudes per tal de poder elaborar els nous plànols de seients que es distribuiran garantint el compliment de totes les mesures sanitàries necessàries.

Mecanisme de retorn d'entrades i abonaments

Les limitacions d'aforament dictaminades arran de la fase de represa, fan que s'hagi de fer el retorn de totes les entrades adquirides. Aquest retorn s'està efectuant des del passat dilluns dia 20 de juliol, a les taquilles del Teatre Principal en horari de 9.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h, i s'allargarà fins al divendres 31 de juliol.

Per les entrades adquirides a la taquilla del Teatre Principal, s'hi haurà d'anar presencialment amb l'entrada o entrades a retornar i s'haurà d'omplir una instància, que es podrà trobar al portal web de l'Ajuntament de Valls o bé a la taquilla mateix. Totes les devolucions es faran mitjançant transferència bancària, pel que serà necessari que totes les persones que sol·licitin una devolució, portin el número IBAN on vulguin rebre l'ingrés. Si les entrades es van adquirir pel portal eventbrite.es, s'haurà de presentar una instància que es podrà trobar al portal de tràmits online de l'Ajuntament de Valls, on s'hauran d'adjuntar les entrades i el comprovant de pagament.

Nova temporada

La nova temporada de tardor de la programació estable dels Teatres de Valls s'iniciarà el dissabte 26 de setembre, al Centre Cultural, amb l'obra "La Dona del 600". El Centre Cultural també acollirà els espectacles "El pare de la núvia" amb Joan Pera i "T'estimo si he begut", de Dagoll Dagom, T de Teatre i Empar Moliner en substitució dels espectacles "Cobertura" i "Una història real" que no han pogut ser reprogramats.

L'espectacle "La Bona Gent" de Quim Masferrer, previst per la Festa Major de Sant Joan i que es va haver d'ajornar, s'ha pogut reprogramar pel dia 28 de novembre. El Teatre Principal acollirà "Vaig ser pròsper o recordant la tempesta", El Petit de Cal Eril, Els Pastorets de Valls i el muntatge un Cap d'any a l'infern. Pel que fa a l'àmbit dels espectacles familiars, s'ha pogut reprogramar "Laika" i "El faune, el drac i el dimoni" i del 3 al 8 de novembre tindrà lloc el Guant, el Festival de Teatre de Titelles de Valls. La venda de les entrades i abonaments per la nova temporada, es posaran a la venda a partir del setembre. 

"Agenda: Valls arrenca els concerts de l'EnViu!" "Arriba a Alcover l'esperat heliport per situacions d'emergència"