GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Patronat Municipal d'Esports de Valls retorna les quotes als seus abonats

També s'han programat classes virtuals per seguir des de casa

El Patronat Municipal d'Esports de Valls, després de suspendre temporalment els serveis esportius des del passat 13 de març com a mesura excepcional per a la contenció del coronavirus, ha decidit retornar les quotes als seus abonats. Aquesta decisió, proposada per l'Ajuntament de Valls, consisteix en anul·lar temporalment el cobrament de les quotes i els preus públics. Una vegada que es restableixin els serveis esportius, es podrà valorar la compensació pels serveis no prestats.

 

Al mateix temps, i per compensar la inactivitat, s'han programat diverses sessions virtuals perquè els usuaris del centre esportiu segueixin les classes des de casa, amb la finalitat de no perdre la forma i per passar una bona estona. En aquest sentit, es compta amb sessions d'aeròbic, zumba, entrenament funcional, pilates, hipopressius o gim suau. Les sessions es poden trobar al canal de YouTube del Patronat Municipal d'Esports.