Robert Figueras tornarà a encapçalar la llista d'Alcoverencs pel Canvi a les eleccions municipals

L'actual alcalde d’Alcover serà l’alcaldable d’ApC. Figueras va liderar fa quatre anys la seva primera legislatura al capdavant del partit
Robert Figueras, a les portes de l'Ajuntament d'Alcover. | J.V.

 

L’actual alcalde d’Alcover, Robert Figueras Roca, de 33 anys, serà l’alcaldable d'Alcoverencs pel Canvi (ApC) de cara les properes eleccions municipals. Així ho han anunciat des del partit a través d’un comunicat.

 

Figueras ja va liderar la seva primera legislatura al capdavant del partit ara fa quatre anys; una formació que es defineix com un partit amb un únic objectiu «el poble d'Alcover i els seus veïns».

 

L’assemblea del partit ha ratificat la confiança en Figueras

El passat divendres dia 8 de febrer a les 22.00 hores va tenir lloc l’assemblea d’ApC. En aquesta sessió es va ratificar la confiança en el lideratge de Figueras com a cap de llista. Actualment la formació compta amb 7 dels 13 regidors que formen el consistori alcoverenc.

 

L'assemblea va fer balanç d’aquesta legislatura, on es van valorar positivament els projectes executats que encapçalaven el programa electoral d'ara fa quatre anys com la construcció del nou Centre de Dia, la creació de l’aplicació mòbil App Alcover, l’impuls de les polítiques econòmiques a través d’Alcover Funciona, la reurbanització del passeig de l’Estació o els tràmits per fer la futura central de biomassa.

 

El partit, que es troba en majoria a l’Ajuntament, va posar de manifest que sempre «ha estès la mà a la resta de formacions polítiques del consistori».

 

Per la seva part, Robert Figueras, va agrair la confiança per poder continuar encapçalant el projecte del seu partit. En aquest sentit, va assenyalar que aquests propers quatre anys, ApC « ha de seguir treballant amb noves persones i noves idees per fer d'aquesta formació la més adient per seguir adequant l'Ajuntament a les necessitats dels seus veïns».

 

Figueras ja va anunciar fa uns mesos, en una entrevista a tarragonadigital, que es posava a disposició del seu partit per tornar a encapçalar la llista de cara a les eleccions municipals. 

 

També et pot interessar