AQUESTA NIT

🚒 Ensurt a la Platja de Calafell per una fuita en una bombona de gas butà

Ibarra (PSC) presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Valls acompanyada de la ministra Batet

El Convent del Carme de Valls ha acollit aquest dissabte la presentació de Rosa Maria Ibarra com a alcaldable del PSC a Valls. L'acte ha comptat amb la presència de la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet
Rosa Maria Ibarra i Meritxell Batet, durant la presentació de la candidatura del PSC a l'alcaldia de Valls. | twitter

 

 

La sala d'actes del Convent del Carme de Valls ha acollit aquest dissabte 23 de febrer a la tarda la presentació oficial de la candidatura de Rosa Maria Ibarra com a alcaldable del PSC a l'Ajuntament de Valls. Ibarra, ha estat acompanyada per diversos membres del seu partit i ha rebut l'escalf i el suport de la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet.

 

Rosa Maria Ibarra és l'actual portaveu dels socialistes a l'Ajuntament de Valls. En aquestes eleccions municipals, tornarà a encapçalar el projecte del PSC de Valls per obtenir l'alcaldia. Actualment, el PSC compta amb tres regidors a l'oposició al consistori vallenc. 

 

Amb el lema 'El Valls que volem', les intervencions polítiques han començat amb els parlaments del primer secretari de les JSC Valls-Alt Camp, Albert Soriano, que ha posat de manifest la necessitat de tenir un «govern responsable; un govern socialista que estigui al costat de la ciutadania i no pensant en altres llocs com fa el govern actual de Valls».

 

La candidata del PSC a l'alcaldia de Valls, Rosa Maria Ibarra, durant la presentació de la seva candidatura. | JSC TARRAGONA

 

«Volem un govern que solucioni els problemes del dia a dia dels vallencs»

La candidata del PSC a l'Ajuntament de Valls, ja va explicar fa uns mesos en aquesta entrevista a TarragonaDigital quins eren els reptes més urgents i els projectes per tirar endavant a la ciutat, que implicaven tornar a fer de Valls una ciutat «on ens agradi viure i passejar», tot fent referència a la davallada del comerç, el desgast del Barri Antic o la inseguretat en algunes zones. 

 

Precisament, durant la presentació de la seva candidatura, Ibarra també ha posat l'èmfasi en la necessitat de tenir una ciutat amb un govern que «solucioni els problemes de la ciutadania, els problemes del dia a dia dels vallencs i les vallenques».

 

Per la seva banda, la Ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, ha destacat durant la seva intervenció que «la política està per donar solucions i la gent està esperant solucions polítiques als problemes de la ciutadania, perquè és la nostra feina».