Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben el cadàver de Janet Jumillas

El Rourell acull el Consell d'alcaldes de l'Alt Camp

A la reunió es van tractar temes com el consum de drogues entre els joves i la comunicació municipal
L'amfitriona de la trobada va ser Carme Besora, alcaldessa del Rourell, qui va aprofitar l'ocasió per mostrar a la resta d'alcaldes assistents l'impressionant Castell del Rourell | cedida

 

El passat dimecres dia 26 de setembre a les 19.45 hores, es va realitzar la sessió del Consell d'alcaldes del mes de setembre, organitzada pel Consell Comarcal de l'Alt Camp i celebrada al municipi del Rourell, al seu Castell, concretament.

 

L'amfitriona de la trobada va ser Carme Besora, alcaldessa del Rourell, qui va aprofitar l'ocasió per mostrar a la resta d'alcaldes assistents l'impressionant Castell del Rourell, un edifici fortificat que va servir com a refugi templer i que data de l'any 1195. El Castell, reformat al segle XVIII, és considerat com a Bé Cultural d'Interès Nacional i es troba en un bon estat de conservació. La visita guiada es va fer junt amb el propietari del Castell, descendent dels Marquesos de Vallgornera.

 

Durant el consell, dues professionals de l'ABS Alt Camp Est (la Dra. Sílvia Onrubia i la Dra. Raquel Girona) van realitzar una presentació amb informció sobre el consum de drogues com alcohol, tabac, cànnabis, etc., entre els joves. A la presentació es va destacar la importància de mantenir les línies de col·laboració que està en marxa entre les diferents administracions a l'hora d'abordar la problemàtica amb la mirada més amplia possible. Així mateix, també s'ha de tenir en compte el paper que juguen els pares i les famílies, van dir les doctores.

 

Seguidament a la presentació de Sílvia Onrubia i Raquel Girona, va ser el torn de la intervenció de David Saldoni, president de l'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), qui va exposar als alcaldes presents la necessitat de mantenir l'ACM com a altaveu dels municipis davant de la Generalitat i altres administracions de nivell superior al municipal. L'ACM està a disposició dels municipis per escoltar i compartir les demandes i preocupacions, i alhora fer-les arribar a qui calgui. Saldoni també va explicar la feina que realitzen a l'hora de facilitar la prestació de diferents serveis o subministres als municipis.

Comentaris