PORTADES

📰 Les portades d'avui, 18 de novembre

La pastisseria Santacana de Valls presenta denúncia per les pintades a l'aparador

L'Ajuntament de Valls mostra el seu suport als responsables de l'establiment
Pla general de al façana i l'aparador de la pastisseria Santacana de Valls amb les pintades que han aparegut aquest dimecres. | VallsDiari

 

Els responsables de la pastisseria Santacana de Valls han presentat aquest dijous, 27 de desembre, una denúncia als Mossos d'Esquadra després de les pintades que va patir el seu establiment aquest dimecres, dia de Sant Esteve. La botiga està situada al bell mig del carrer de la Cort, una de les principals artèries comercials de la capital de l'Alt Camp.

 

Suport polític de l'Ajuntament de Valls

D'altra banda, ahir mateix, diversos regidors del consistori vallenc també van voler expressar la seva repulsa per aquests fets. L'alcalde Albert Batet manifestava «tot el suport a la Pastisseria Santacana», que segons deia ha estat atacada «amb actes vandàlics per tenir cartells #llibertatpresos», assenyalant que «aquests 'komandos' resten impunes per part de l'estat espanyol».

 

Per la seva banda, el regidor de Comerç i Turisme i delegat de la Generalitat a Tarragona, Òscar Peris, també mostrava la seva solidaritat i assegurava que els fets seran recollits a l'oficina de defensa dels drets civils i polítics. Finalment, la portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya a Valls, Rosa Maria Ibarra, condemnava els fets destacant que «l'incivisme no és acceptable, vingui d'on vingui».

Pintades a l'aparador

Aquest dimecres, 26 de desembre, l’aparador de la pastisseria Santacana de Valls va aparèixer amb pintades. Tota la façana de l'establiment i les vidrieres estaven ratllades amb esprai gris. Els mateixos responsables de la pastisseria van compartir un vídeo on es poden veure totes les pintades al llarg de la façana de l’establiment i van vincular aquesta acció incívica amb els cartells de llibertat per als presos polítics i els llaços grocs que tenen a les portes i l'aparador.  

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris