’any 2015, el president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va rebre a les oficines del club a Josep Maria Selva Vallespinosa.

Mor a Valls el soci número 1 del FC Barcelona

Josep Maria Selva Vallespinosa era soci de l'entitat blaugrana des de l'any 1931

Mor a Valls el soci número 1 del FC Barcelona als 96 anys d’edat. La junta directiva del club blaugrana ha expressat aquesta setmana el seu condol per la mort de Josep Maria Selva Vallespinosa, soci número 1 de l’entitat, des del dia 3 de gener de l’any 1931. La missa de comiat es va celebrar aquest dimarts, 12 de febrer, a l'església de Sant Joan de Valls.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Josep Maria Selva Vallespinosa era Doctor en Farmàcia i estava llicenciat en Ciències Químiques.

Ara, el nou soci número 1 del FC Barcelona és Manuel Maños Gonzalbo, de 97 anys d’edat, amb alta de soci del 5 de setembre de l’any 1932. 

Rebut pel president Josep Maria Bartomeu a les oficines del club 

L’any 2015, el president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va rebre a les oficines del club a Josep Maria Selva Vallespinosa. Acompanyat per la seva dona i el seu fill, en Josep Maria, que en aquell moment tenia 92 anys, ja en feia 88 que estava vinculat al Barça. Va ser el 3 de gener de 1931, dia que el seu pare va decidir tramitar l'alta. «Em vaig fer soci a través del meu pare, que era un gran culer», va comentar.

En aquest acte, se li va fer entrega d'una samarreta del Barça amb el número 1 i el seu nom a l'esquena, i d'una rèplica de la sol·licitud d'alta de soci de Josep Maria Selva.   

Aquest dissabte, FC Barcelona-Real Valladolid

Aquest dissabte, 16 de febrer, el FC Barcelona juga el seu partit de lliga contra el Real Valladolid al Camp Nou. Aquest matx és important pel Barça després de dos empats consecutius que han permès al Real Madrid aproximar-se a sis punts dels blaugranes.