Roda de premsa amb els emprenedors a Vallsgenera

Vallsgenera subvenciona 7 projectes de joves emprenedors locals

Anualment, l'ens ofereix assessorament a més de 250 emprenedors i a 50 noves activitats

L'Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera participa aquest 2020 amb una línia directa d'ajuts econòmics a joves emprenedors per a 7 nous projectes i activitats econòmiques que s'han implantat a Valls. Aquestes subvencions se sumen a totes les línies de Vallsgenera destinades a incentivar la creació de noves empreses i que, cada any, ofereix assessorament a més de 250 emprenedors i a 50 noves activitats.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La línia de subvencions destinada específicament a joves dona un màxim de 850 euros a noves activitats econòmiques amb domicili social a Valls. S'hi han pogut acollir tots aquells joves d'entre 18 i 35 anys empadronats a Valls i que hagin posat en marxa un nou projecte empresarial durant l'últim any. 

Els projectes subvencionats aquest 2020 pertanyen a branques d'activitats econòmiques ben diverses, com del sector del disseny i fabricació de peces i complements de moda, una nova companyia de productes i serveis online relacionats amb els viatges o aplicacions tecnològiques de suport a la digitalització de comerços locals i petits productors. També s'ha participat amb ajuts a nous comerços i noves activitats econòmiques com una fruiteria on-line, una perruqueria i una nova llicència de taxi.


Comentaris