Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Suspenen els actes de la Castanyada Jove de Valls pel mal temps

Estava previst fer la celebració a la plaça del Pati a l'aire lliure, però donada la previsió, s'ha preferit suspendre-ho. Es manté l'espectacle infantil que es farà al Centre Cívic
Imatge d'una pala de torrar plena de castanyes. | TarragonaDigital.com

 

L’Ajuntament de Valls ha informat que davant la previsió de pluja i també de vent que hi ha per al llarg del dia d’avui, s’ha decidit anul·lar la festa de la Castanyada Jove que hi havia prevista per aquesta tarda-nit a la plaça del Pati.

 

Com que la celebració s’havia de fer a l’aire lliure, s’ha preferit suspendre-la, ja que no s’hagués pogut desenvolupar amb normalitat donada la previsió meteorològica.

 

Precisament, una de les grans novetats de la Castanyada Jove era la seva nova ubicació, aquest cop al Pati, la qual cosa no podrà ser.

 

Aquesta festa, havia de començar a les 18.45 hores i havia de comptar amb un karaoke amb la participació de cantautores locals, com Elena Volpini o Maria Jacobs i també amb una celebració posterior amenitzada per un DJ. També hi havia la previsió d’acollir actuacions diverses, entre elles, de les escoles i centres de dansa i ball de la ciutat (Addagi, Infinity i Nou Ritme) i de l'artista local Dario Proximity, il·lusionista, cantant i showman que ha participat en diferents programes televisius com ‘Pura magia’ de Televisió Espanyola.

 

Per a aquesta festa també estava previst activar la campanya ‘Valls contra les agressions sexistes en l'oci i la festa’, amb la finalitat que en els espais on es desenvolupin els actes nocturns tothom pugui expressar-se lliurement i amb seguretat. El protocol fixa pautes sobre com actuar davant casos de violència sexista i contra la diversitat afectiva sexual i en funció del nivell d'agressió estableix on s'han de dirigir els afectats. 

 

Es manté l’espectacle infantil

Aquesta celebració havia de començar amb un espectacle infantil que, en aquest, cas si que es manté, però es trasllada d’ubicació. Així doncs l’obra ‘Queviures a tota castanya’ de Deparranda es podrà veure a les 17.30 hores al Centre Cívic de Valls, tal i com han explicat des de l'Ajuntament vallenc. 

Comentaris