Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Reus s'omple de roses i llibres en un matí radiant de Sant Jordi

El Convent de les Arts d'Alcover obre la temporada hivern-primavera

Aquest diumenge, 3 de febrer, la Tieta Clara presenta el seu primer disc ‘Armilles i Tirants’
La Tieta Clara amb els músics David Ferré, Albert Ferré, Bàrbara Flores i Ernest Bertran. | La Tieta Clara

 

Aquest diumenge, 3 de febrer, a les 19.00 hores, el Convent de les Arts d'Alcover donarà el tret de sortida a la nova temporada hivern-primavera 2019 amb la presentació del primer disc d'estudi de la formació ‘La Tieta Clara’ dels músics David Ferré, Albert Ferré, Bàrbara Flores i Ernest Bertran.

 

Els músics presentaran un repertori de dotze versions de cançó catalana que han marcat la vida de molts gent, i que els quatre músics volen reivindicar. «Des dels arranjaments musicals fins a l'escenografia i l'estètica del grup, La Tieta Clara irromp amb un espectacle-concepte càlid i original. Una mica de nostàlgia, una mica d'amor, una mica de música, i moltes històries a la vora del foc», destaquen els organitzadors.

 

La Tieta Clara portarà a Alcover cançons que potser hem sentit, que potser hem escoltat, o d'altres que ens seran descobertes, però totes amb un denominador comú, el català. ‘Pa amb oli i sal’ de Blaumut, ‘País Petit’ de Lluís Llach o ‘Louisiana o els camps de cotó’ d'Els Amics de les Arts, seran alguns dels temes que s’interpretaran a Alcover.

 

Escola de l'espectador amb els components de la Tieta Clara

Dins les activitats complementàries a la programació estable, el divendres 1 de febrer a les 19.00h al Cercle d'Amics d'Alcover es durà a terme un berenar-tertúlia i tastet musical amb els components de la Tieta Clara on es comentarà amb els músics què és el que trobaran els espectadors a la presentació del disc i també es podran  escoltar alguns dels temes que inclou.

  

Les entrades per aquest concertwww.conventarts.cat 
Comentaris