ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Un tobogan aquàtic, tallers i xerrades en la Setmana Jove d’Alcover

Les activitats començaran el dilluns dia 23 i s'allargaran fins al 28 de juliol
El tobogan aquàtic serà una de les activitats estrella de la setmana. | Cedida

 

Del 23 al 28 de juliol Alcover celebrarà la Setmana de la Joventut. Per a l’ocasió s’han preparat un seguit d’activitats dirigides als joves entre les quals destaquen un tobogan aquàtic de 100 metres, un taller sobre defensa personal o una xerrada sobre les xarxes socials. El tret de sortida es donarà dilluns a partir de les 11.00 hores amb un taller de ràdio que organitza Alcover Ràdio i que se celebrarà en tres dies (dilluns, dimarts i dijous d'11:00 a 13.00 hores). Cal apuntar-se a radio@alcover.cat.

 

L'endemà, dimarts 24 de juliol a les 18.00 hores al Pavelló Municipal, s'ha programat un taller de defensa personal sota el títol «aprèn a protegir-te» a càrrec de Sònia Vaquer. En aquesta activitat, els assistents aprendran eines per la millora de l'autoprotecció, l'autocontrol i la confiança en un mateix a través de tècniques de defensa personal. Dimecres dia 25 de juliol, vindrà un dels esperats plats forts de la setmana. De les 10.00 fins a 13.00 hores, al carrer Compte de Prades (al costat del camp de futbol) s'instal·larà un tobogan aquàtic urbà de 100 metres. Aquesta activitat és recomanada per a majors de 6 anys.

 

L'hort dels Joves serà l'escenari, dijous 26 de juliol a les 18.00 hores, d'una interessant xerrada: «Influencer ser-ho o com ser-ho, aquesta és la qüestió» a càrrec de Laia Benaiges. Es parlarà de com cuidar els perfils a les xarxes socials, dels pros i contres de ser instagramers...

 

Caminada i bany nocturn

Per altra banda, la Piscina Municipal d'Alcover ha programat, pel divendres 27 de juliol a les 20.00 hores, una caminada nocturna i bany de nit. La sortida serà a la Piscina, a continuació s'anirà fins a Mas de Forès on es farà un sopar de motxilla i es tornarà a la mateixa instal·lació esportiva per gaudir d'un bany nocturn. Els participants han de dur el sopar i l'organització els facilitarà la beguda i la fruita. La data límit per inscriure's a l'activitat és el 25 de juliol. Per cloure la Setmana de la Joventut 2018, dissabte 29 de juliol arriba el vermut-dinar electrònic a l'església Vella amb DJ Astèrix i Obèlix.