Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Dos incendis afecten vegetació a la vora de l'N-340 al Baix Gaià

URGENT

Nou cas de violència de gènere a Catalunya

Tots Som Aiguamúrcia-AM acusa l’equip de govern de fer ‘partidisme’ al web de l’Ajuntament

Demanen que es retiri un article sobre els pressupostos, ja que afirmen que s’està utilitzant «en benefici d’uns grups municipals i s’està malparlant d’altres»
Imatge del balcó de l'Ajuntament. | Cedida

 

Tots Som Aiguamúrcia-AM reclama a l'equip de govern que no utilitzi la pàgina web corporativa i institucional del municipi «per fer partidisme». Els republicans han recordat a través d’un comunicat que aquesta pàgina «està subvencionada per impostos de tots els veïns» i que amb actes com aquests es té «una mostra més de la gestió que es fa dels recursos públics».

 

Per aquest motiu, la formació exigeix que es retiri l'article dels pressupostos de la pàgina institucional d'Aiguamúrcia, ja que asseguren que «s’està utilitzant en benefici d'uns grups municipals i s'està malparlant d'altres amb diners públics, inclosos els de les persones que no voten a l'equip de govern».

 

Denuncien una «mala gestió» dels recursos públics

També han volgut denunciar la «mala gestió que s'està duent a terme amb els diners públics i dels pressupostos, ja que des del 2015 no s'ha aprovat cap pressupost per no haver de donar comptes a l'oposició».

 

Aquesta gestió, afirmen des de Tots Som Aiguamúrcia, «ha provocat la pujada dues vegades d'impostos als veïns i veïnes d'Aiguamúrcia i un Pla de Sanejament Financer per evitar més irregularitats». Aquest pla de què es parla es va encarregar als serveis de la Diputació de Tarragona.

 

Els republicans van quedar exclosos de la negociació dels pressupostos

Aquestes crítiques venen després que l’equip de govern es negués a negociar amb els republicans per aprovar els pressupostos, donat que «han posat nou denúncies a l’Oficina Antifrau de Catalunya contra l’alcaldessa i a la resta de membres del consistori actual i del mandat anterior», segons van explicar des de l’Ajuntament.

 

Aiguamúrcia aprova una moció sobre l'1 d'octubre

D'altra banda, l'Ajuntament d’Aiguamúrcia va celebrar aquest dilluns un ple extraordinari i urgent en què es va aprovar per unanimitat una moció sobre els fets del passat 1 d'octubre del 2017. Després de la sessió plenària es va llegir el manifest ‘REPUBLIQUEM Compromís amb la República Catalana’ i es va penjar una pancarta al balcó del consistori. Al ple hi van assistir un centenar de veïns i veïns del municipi. El CDR de Santes Creus va guarnir la galeria del Palau de l'Abat amb fotografies de l'1 d'octubre anterior i amb llaços grocs.

Comentaris